Siirry sisältöön

Kolmostien rekry

Kolmostien rekry – työtä, opiskelua, elämää

Opiskelija, työnhakija, työpaikan tai alanvaihtoa suunnitteleva – tervetuloa Kolmostien rekry -tapahtumaan!

Aika ja paikka

Tiistaina 23.1.2024 klo 10-14
Sasky Ammatti-instituutti Iisakki
Taitokuja 3, 39100 Hämeenkyrö

Tapahtuman sisältö

Hämeenkyrön, Ikaalisten, Kihniön ja Parkanon yhteisessä rekrytapahtumassa kohtaavat työnantajat ja työtä etsivät sekä koulutuksen- ja työllisyyden palveluiden tarjoajat, Sasky on mukana järjestämässä tapahtumaa.

Messuille kannattaa lähteä, jos etsit työpaikkaa – oli kyseessä sitten kokoaikainen, osa-aikainen, kesä- tai kausityöpaikka tai jos harkitset alanvaihtoa. Mukana messuilla on myös oppisopimus- ja työkokeilupaikkoja sekä palveluja yrittäjyyttä suunnitteleville.

Ensimmäistä kertaa tapahtuma järjestettiin tammikuussa 2023 Ikaalinen Spa & Resortilla. Nyt toista kertaa järjestettävä tapahtuma järjestetään Sasky Ammatti-instituutti Iisakissa, samaan aikaan on oppilaitoksessa myös avointen ovien päivä.

Tapahtumassa yritysten edustajilla ja työnhakijoilla on mahdollisuus verkostoitua ja luoda kontakteja sekä ottaa selvää alueen moninaisista oppimis- ja koulutusmahdollisuuksista. Tarjolla on laaja valikoima eri alojen työpaikkoja Pirkanmaalla, ja tapahtumaan pääsee helposti ja nopeasti myös Tampereelta!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Voit tulla käymään koska vain tilaisuuden aikana.

Lisätiedot

Mari Korpela, mari.korpela(at)sasky.fi