Siirry sisältöön

Back End -koodaaja

Tieto- ja viestintätekniikan osatutkinto

Opiskelijoita tietokoneen äärellä.
Oppilaitos:
Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos, Huittinen
Koulutustyyppi:
Ammatillinen perustutkinto, Osatutkinto
Teemat:
ICT, tieto- ja viestintätekniikka
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Haku tähän koulutukseen ei ole avoinna tällä hetkellä.

Haku avataan uudelleen, jos paikkoja vapautuu.

Back End -koodariksi verkkopohjaisena opetuksena

Koulutuksessa suoritetaan Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon ohjelmistokehittäjänä toimiminen (45 osp) -tutkinnon osa. Kokonaisuus antaa valmiuksia palvelinsovellusten kehittämiseen, asiakkaan kanssa kommunikointiin ja versiohallinnan käyttöön.


Opintojen aikana opitaan muun muassa palvelinohjelmien tuottamista PHP- ja Node.js-ympäristöissä, tietovarastojen toteuttamista ja API-rajapintojen hyödyntämistä. Tämän lisäksi tutuksi tulee Git-versiohallinnan ja GitHub-palvelun käyttö.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu koodauksesta kiinnostuneille ja ohjelmistotuotantoalalle aikoville. Se soveltuu myös toisen osaamisalan suorittaneen datanomin ammattialaa laajentavaksi koulutukseksi. Hakijalta edellytetään tietoteknisiä taitoja ja perusohjelmien hallintaa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan verkkopohjaisena opetuksena. Verkkotapaamiset pidetään kerran viikossa, muuten sisältöjä opiskellaan verkko-oppimisympäristössä. Mahdollinen työpaikalla tapahtuva oppiminen sovitaan opiskelijakohtaisesti. Laitteistovaatimuksena on oma tietokone, jolla pystyy osallistumaan verkkotapaamisiin.

Kustannukset opiskelijalle

Opiskelu on maksutonta. Mahdolliset oppikirjat ja muun opiskelumateriaalin opiskelijat kustantavat itse.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammatillinen perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Lisää koulutusta voi hankkia myös esim. suorittamalla ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon.

Lisätietoa antaa: