Siirry sisältöön

Työvoimakoulutus

Ihmisiä keskustelemassa pöydän ympärillä.
Koulutustyyppi:
Työvoimakoulutus
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Osaamista työvoimakoulutuksella

Saskyssa voit opiskella myös työvoimakoulutuksella. Koulutuksesi voi tähdätä tutkintoon, tutkinnon osaan tai pienempään kokonaisuuteen. Koulutus voi olla luonteeltaan ammatillista perus- tai lisäkoulutusta. Jos olet kaupungin/kunnan työllisyyspalveluiden asiakas tai TE-toimiston asiakas, voit hakeutua koulutuksiin OMA-valmentajan ohjauksen kautta jättämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan).

Alta löydät Saskyn avoimet työvoimakoulutukset. Ajantasaiset tiedot voit tarkistaa helposti myös te-palvelut.fi -sivustolta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) hakusanalla Sasky (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Avoinna olevat työvoimakoulutukset

Kohti ammatillista koulutusta (718581)

Tämä lyhyt koulutus on tarkoitettu kaikille, joilla ei ole ammattia tai jotka ovat ammatillisen koulutuksen tarpeessa, mutta eivät vielä ole löytäneet omaa alaansa. Koulutus sopii myös sellaisille, jotka haluavat lisää tietoa eri alojen työllistymismahdollisuuksista ja tutustua eri aloihin.

Koulutus järjestetään 15.-26.4.2024. Koulutus haussa 29.3.2024 asti.

Uusia metallin osaajia Sastamalaan (709812)

Koulutus on tarkoitettu asiakkaille, joilla on kone- ja metallialan koulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta työskentelystä metalliteollisuudessa. Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajalle. Ensivaiheessa kartoitetaan osaamisesi ja sen jälkeen aloitat koulutuksen, joka vastaa niin sinun kuin paikallisten yritysten tarpeisiin. Tavoitteena on, että yksilöllisen koulutuksen kautta työllistyt nopeasti sastamalaisen yrityksen palvelukseen.

Haku voimassa 1.3.2024 asti. Seuraava koulutus alkaa maaliskuussa. Kesto määräytyy yksilöllisen suunnitelman mukaan.

Ammatillinen osatutkinto yksilöllisesti (710941)

Koulutus tähtää juuri sinulle sopiviin ammatillisiin tutkinto-opintoihin hyvin työllistävillä aloilla, esimerkiksi liiketoiminnan, sosiaali- ja terveysalan, kone- ja tuotantotekniikan, ravintola-cateringalan, rakennusalan tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutuksissa.

  • Mahdollisuus suorittaa ammatillinen tutkinto tai osatutkinto
  • Jatkuvassa haussa TE-toimiston kautta
  • Ennen kuin jätät hakemuksen, ota yhteyttä OMA-valmentajaasi esim. verkossa Oma asioinnin kautta

Ammatillinen osatutkinto yksilöllisesti, lyhytesite(avautuu uuteen ikkunaan)

Ammatillinen osatutkinto yksilöllisesti, esite yhteistyökumppaneille(avautuu uuteen ikkunaan)

Tulossa keväällä 2024

Uusia ravitsemisalan osaajia Luoteis-Pirkanmaalle

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut asiakaspalvelutehtävistä kahviloissa, ravintoloissa ja palvelukeittiöissä. Sinulla voi olla aikaisempaa ravintola- ja catering-alan kokemusta, mutta koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajille. Opinnot sisältävät käytännön työtehtävissä toimimista työpaikalla (koulutus- tai oppisopimuksella) sekä käytäntöä täydentävää lähiopiskelua Ammatti-instituutti Iisakissa Hämeenkyrössä.

Haku päättynyt. Uusi haku alkaa keväällä 2024.

Uusia asiakaspalvelun osaajia Luoteis-Pirkanmaalle

Koulutus on tarkoitettu työnhakijoille, joilla on liiketoiminnan koulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta työskentelystä asiakaspalvelussa. Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajalle. Koulutuksen alussa kartoitetaan osaamisesi ja sen jälkeen aloitat varsinaisen ammatillisen koulutuksen, joka vastaa niin sinun kuin paikallisten yritystenkin tarpeisiin. Tavoitteena on, että yksilöllisen koulutuksen kautta työllistyt nopeasti yrityksen palvelukseen kotikunnassasi tai sen lähialueella.

Haku päättynyt. Uusi haku alkaa keväällä 2024.

Kysy lisää:

Pyöteitä metallipaloja, joiden päällä hieman sorvauslastua.

Sopisiko työvoimakoulutus sinulle? Katso lisätietoa

Saskyssa voit opiskella myös työvoimakoulutuksella. Koulutuksesi voi tähdätä tutkintoon, tutkinnon osaan tai jopa sitä pienempään kokonaisuuteen.