Siirry sisältöön

Koulutus ja työelämä -seminaari

Sasky järjesti Vexve Areenalla 1.11.2023 koulutus- ja työelämä -seminaarin ja samalla juhlistettiin kuntayhtymäjohtaja Antti Lahden 50-vuotissyntymäpäivää.

Kaksi nauravaa henkilöä, toisella kädessään kukkapaketti, kuvan oikeassa reunassa hymyilevä henkilö onnittelumalja kädessään.
Saskyn henkilöstöä iloisissa tunnelmissa kuntayhtymäjohtajaa onnittelemassa.

Paneelikeskustelussa mietittiin koulutuksen ja työelämän yhteistyötä

Seminaarin paneelikeskustelun aiheena oli Koulutus ja työelämäyhteistyö ja sen merkitys kilpailukyvylle. Panelistit käyttivät aiheesta monipuolisia puheenvuoroja ja juontajan pyynnöstä pohtivat myös niitä asioita, jotka ovat Saskyn vahvuuksia. Esille nousivat mm. rohkeus, ennakkoluulottomuus ja yhteisten tavoitteiden eteen tekeminen. Paneelin alustuksen piti työministeri Arto Satonen ja juontajana toimi toimittaja Matti Pulkkinen.

Panelistit olivat emeritus maakuntajohtaja Esa Halme, toimitusjohtaja Ville Laine (Lojer Oy), toimitusjohtaja Jussi Vanhanen (Vexve Oy), toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu (AMKE ry), toimitusjohtaja Marika Nevanpää (Kolmostien Terveys Oy), opettaja Johanna Lähde (Sasky Tampereen palvelualan ammattiopisto) sekä opiskelija Leevi Mäensivu (Sasky Ammatti-instituutti Iisakki).

Kolme henkilöä lavalla tummissa puvuissaan mikrofonit edessään, keskimmäinen henkilö seisoo, muut istuvat tuoleilla.
Saskyn opiskelijan, Leevi Mäensivun puheenvuorot paneelikeskustelussa saivat kehuja ja kiitosta.

Iloisia tapaamisia ja verkostoitumista

Tilaisuuden osallistujilla oli myös hyvin aikaa verkostoitumiseen ja kuulumisten vaihtoon, mikä näkyikin vilkkaana keskusteluna ja iloisina ilmeinä. Paikalla oli väkeä kaikista Saskyn yksiköistä sekä runsaasti yhteistyökumppaneiden edustajia.

Tummiin asuihin pukeutuneita hymyileviä henkilöitä, joista yhdellä kukkapaketti kädessään.
Saskyn yhtymähallituksen edustajia onnitteluvuorossa.

Opiskelijoilta iso panostus juhlien eteen

Saskyn opiskelijat opettajineen tekivät ison työn tapahtuman onnistumisen eteen – he valmistelivat juhlatilan, tekivät maukkaat ruuat ja kahvitarjoilut, tarjoilivat, hoitivat narikan, esittivät viihdyttävää musiikkia, pitivät työnäytöksiä ja paljon muuta. Lämmin kiitos kaikille juhlajärjestelyihin osallistuneille! Kiitos myös kaikille paikalla olleille vieraille.

Joukko mustiin ja valkoisiin kokkiasuihin pukeutuneita henkilöitä.
Tilaisuuden herkullisista tarjoiluista vastasivat Sasky Vammalan ammattikoulun kokki- ja tarjoilijaopiskelijat opettajiensa johdolla.

Lisää kuvia tilaisuudesta löytyy julkaisusta Saskyn Facebook -sivulta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)