Siirry sisältöön

Kuukauden markkinointiteko -palkinto Petrille

Saskyn viestintä- ja markkinointitiimi on palkinnut Saskyn autoalan opettajan Petri Kiisken Saskyn kaikkien aikojen ensimmäisellä Kuukauden markkinointiteko -palkinnolla. Palkinto myönnettiin Petrille kiitokseksi siitä työstä, jota hän tehnyt Saskyn positiivisen näkyvyyden hyväksi.

Henkilö seisoo auton edessä ja pitää kädessään kunniakirjaa, autossa teksti sasky fi.
Petri Kiiski sai ensimmäisen Saskyn Kuukauden markkinointiteko -palkinnon

Petri toimi kevään 2023 Taitaja -tapahtuman yhteydessä esimerkillisellä tavalla viestinnän ja markkinoinnin antamien ohjeiden ja toiveiden mukaan. Hänen ansiostaan saimme seurata autoalan kilpailijan kisamatkan kaikkia vaiheita, ja hänen lähettämistään kuvista, videoista ja teksteistä saimme Saskyn somekanaville kiinnostavia ja monipuolisia julkaisuja. Petrin oma ammatillinen innostus sekä kannustava asenne kilpailijaa kohtaan näkyivät hänen toiminnassaan niin kisatapahtuman aikana kuin muutenkin. Eli täyden kympin suoritus Saskyn positiivisen näkyvyyden eteen tehdyssä työssä! 

Isot onnittelut ja kiitokset Petrille! Muistoksi palkinnosta Petri sai kunniakirjan sekä ”selviytymispakkauksen” kesälomalle.

Jatkossakin Saskyn viestintä- ja markkinointitiimi palkitsee lukuvuoden aikana kuukausittain tekoja, joilla on tuettu yhteistä, Sasky -tasoista viestintää ja markkinointia sekä lisätty Saskyn positiivista näkyvyyttä. Meille voit myös ilmiantaa ihmisiä, tekoja tai tiimejä, jotka mielestäsi olisivat ansainneet Saskyn Kuukauden markkinointiteko -palkinnon.

Terveisin Saskyn viestinnän ja markkinoinnin tiimi,

Josefiina, Reetta, Emilia, Virpi ja Emmi

markkinointi@sasky.fi