Siirry sisältöön

Lähiopetus keskeytyy Parkanossa Petäjä-opistolla

Parkanon kaupunki on nyt epidemian leviämisvaiheessa eli vakavimmassa vaiheessa. Kaikkien kuntalaisten tulisi välttää sosiaalisia kontakteja. Koulukampus Kaarnan käyttö koulujen ulkopuoliseen toimintaan on kielletty, aikuisten harrastustoiminta ja yleisötilaisuudet on määrätty keskeytettäväksi 23.11.-6.12. väliseksi ajaksi.

Tämä tarkoittaa Saskyn Petäjä-opiston osalta sitä, että Parkanon lähiopetus joudutaan keskeyttämään lopuksi syyskautta. Onneksi valtaosa kursseista päättyy tällä viikolla ja keskeytys koskee siis vain viimeistä kokoontumiskertaa. Kuvataidekoulu Pisamassa ja käsityökoulu Näppärässä kahta viimeistä kokoontumiskertaa.

Niitä Parkanon ryhmien opettajia, jotka voivat jatkaa etäopetuksena, pyydetään ottamaan välittömästi yhteyttä apulaisrehtoriin 044 5800 522, jotta asiasta voidaan sopia ja tiedottaa osallistujille. Niihin opettajiin, jotka eivät jatka kurssejaan etäopetuksena sovelletaan työsopimuslain kohtaa (TSL 55/2001 2. luku 12§) työnteon estymisestä.

Kankaanpään ja muiden kuntien osalta lähiopetus jatkuu toistaiseksi. Maskeja suositellaan käytettäväksi, mikäli turvavälejä ei ole mahdollista pitää.

Olli Ruohomäki, apulaisrehtori
044 5800 522
Petäjä-opisto
Keskuskatu 41
38700 Kankaanpää