Siirry sisältöön

NordicMarketing ja Sasky juhlistavat 10-vuotista yhteistyötään

NordicMarketing (siirryt toiseen palveluun)ja SASKY koulutuskuntayhtymä juhlistavat tänä vuonna kumppanuutta, joka on kestänyt katkeamattomana yhteensä 10 vuotta.

Lue koko blogiteksti NordicMarketingin sivuilta klikkaamalla tästä.(siirryt toiseen palveluun)

Aloitimme yhteistyön alunperin vuonna 2014, keskittyen aluksi matkailukoulutuksen toteuttamiseen. Vuosien mittaan yhteistyö on laajentunut kattamaan myös muita aihealueita, kuten digimarkkinoinnin, palvelumuotoilun, brändin rakentamisen ja kansainvälisen liiketoiminnan. Erityisesti digimarkkinoinnin koulutukset ovat vakiinnuttaneet asemansa kehityshaluisten ammattilaisten ja yritysten keskuudessa.”

“Yhteistyö NordicMarketing kanssa on aina ollut kumppania arvostavaa, palkitsevaa ja yritysten tarpeisiin vastaavaa.”

Susanna Pirttinen, koulutuspäälllikkö, Sasky

Koulutustarjonnan monipuolisuuden avulla pystytään palvelemaan erilaisia hakijoita ja rakentamaan opintopolkuja eri tasoille. Kaiken keskiössä koulutusten suunnittelussa on, että sisältö vastaa opiskelijoiden tarpeisiin.

“Saamme opiskelijoiltamme palautetta, että NordicMarketing kanssa yhteistyössä tehdyt koulutukset tarjoavat työkaluja oman toiminnan kehittämiseen juuri siinä hetkessä.” 

Susanna Pirttinen, koulutuspäällikkö, Sasky
Neljä ihmistä keskustelee pöydän ääressä.

Koulutukset tarjoavat yrityksille mahdollisuuden kehittää näkyvyyttään – jopa kansainvälisesti

Tänä päivänä Saskyn ja NordicMarketing yhteistyökoulutuksissa opiskelijat ovat kasvavassa määrin yrittäjiä. Pienyrittäjien on tärkeää hallita oman ydinosaamisensa lisäksi liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin prosessit. Oppisopimuskoulutuksissa yrittäjät pääsevät kehittämään suoraan omaa osaamistaan yrityksen moniosaajana.

Erityisesti digimarkkinoinnin koulutukset ovat yrittäjille keskeisessä roolissa. Lisäksi yrittäjille on mahdollisuus koulutuksen avulla kehittää suoraan omaa tuotettaan ja palveluitaan.

“Vuonna 2023 pääsimme käynnistämään yhteistyössä Saskyn kanssa heidän ensimmäisen, kansainvälisen matkailun koulutuksen. Koulutukseen kuuluu NordicMarketing suunnittelema, ainutlaatuinen opintomatka Saksaan, jossa hyödynnämme yrityksemme laajaa verkostoa paikan päällä.” 

Naisen kädet kirjoittaa tietokoneella

Pitkäjänteisen yhteistyön hyödyt

Pitkäjänteisen yhdessätekemisen tärkeimpiä etuja molemmille osapuolille ovat:

Yhteenveto

Kymmenen vuoden yhteistyö NordicMarketingin ja Saskyn kanssa on tuonut molemmille osapuolille ainutlaatuisia oppimiskokemuksia, kasvumahdollisuuksia ja kehitystä.

Kouluttajaverkostomme laajentaminen ja koulutuksen sisällön jatkuva päivittäminen ovat pitäneet meidät ajan hermolla ja relevantteina. Tämä on ollut avain yhteistyömme pitkäjänteisyyteen ja menestykseen. Vuosien aikana olemme rakentaneet vahvan luottamuksen ja ymmärryksen toistemme tarpeista, mikä on edesauttanut molempien kehittymistä.

Tulevaisuudessa jatkamme innovatiivisten ja ajankohtaisten koulutusohjelmien tarjoamista, vastataksemme muuttuvan maailman tarpeisiin, kuten tekoälyn kasvavaan merkitykseen. Vuosikymmen yhteistyötä on ollut oppimisen ja kasvun täyteinen matka, jolla on ollut suuri merkitys meille pienenä yrityksenä.

Kiitos Saskylle luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä. Odotamme innolla tulevaisuutta ja mahdollisuuksia jatkaa kasvua ja kehitystä yhdessä tulevina vuosina.