Siirry sisältöön

Hae mukaan opiskelijoiden markkinointitiimiin 

Miltä Sasky näyttää opiskelijan silmin? Mitä Saskyn somesta puuttuu tai mitä siellä pitäisi olla enemmän? Miltä näyttäisi koulupäivän MyDay-videosi tai oman alasi tutoriaali? Mitä tekisit itse paremmin?   

Graafisessa kuvassa tummansinisellä taustalla kaksi ihmishahmoa. Toinen näyttää somillaan voitonmerkkiä, toisella on kädessään tabletti-laite.

Tule ja näytä osaamisesi ja ideasi Saskyn opiskelijoiden markkinointitiimissä!  

Opiskelijoiden markkinointitiimissä pääset vaikuttamaan Saskyn somesisältöihin ja osaksi erilaisia tapahtumia. Opit hyödyntämään nykyistä osaamistasi suunnitelmalliseen sisällöntuottamiseen ja käyttämään ammattimaista julkaisutyökalua. Yhteisten tiimipalaverien avulla tutustut muihin tiimiläisiin ja pääset ideoimaan sisältöjä yli oppilaitosrajojen.   

Palkitsemme markkinointitiimiläiset lukuvuoden päätteeksi 300 euron stipendillä. Lisäksi jokainen tiimiläinen saa tietenkin työstään ja kertyneestä työkokemuksestaan todistuksen. Tarkistathan omalta vastuuopettajaltasi myös, voitko edistää opintojasi markkinointitiimiin osallistumalla!  

Saskyn ihka ensimmäinen, koko lukuvuoden kestävä, opiskelijoiden markkinointitiimi starttaa elokuussa 2024. Nyt on aika hakea mukaan!

Esittele itsesi sekä osaamisesi, ja toimita hakemuksesi osoitteeseen markkinointi@sasky.fi. Valitsemme tiimiin 10 opiskelijaa lukuvuosi kerrallaan. Otsikoithan viestisi ”Opiskelijoiden markkinointitiimi” ja lisääthän hakemukseen: 

Hakemukset tulee jättää viimeistään 15.5.2024.