Siirry sisältöön

Osaaminen näkyviin!

Sasky osallistuu valtakunnalliseen Osaaminen näkyviin -teemaviikkoon(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) 5. – 11.9.2022. Teemaviikon organisoi Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa.

Tapahtumaviikon tavoite on auttaa ihmisiä huomaamaan osaamistaan, tekemään sitä näkyväksi ja nostaa aihetta julkiseen keskusteluun. Kyky tunnistaa omaa osaamista on yksi osallisuuden, toimijuuden, hyvinvoinnin ja työllistymisen ehto. Annetaan teemaviikon näkyä myös omassa arjessamme ja tuodaan esille omaa ja toisten osaamista. Olemme kaikki erilaisia ja kaikki osaajia! 

Viikon aikana esittelemme somekanavillamme Saskyn osaavia henkilöitä, joita ilman homma ei täällä toimisi. Jotta opiskelijoiden olisi Saskyssa hyvä olla ja oppia, tarvitaan taustalle monenlaisia osaajia – opettajia, johtajia, sihteereitä, kokkeja, siivoojia, kiinteistönhoitajia ja lukuisia muita. Viikon 36 aikana pääset tutustumaan osaan heistä, kun he kertovat siitä, mikä on heidän työssään tärkeää osaamista. Otathan siis seurantaan Saskyn somekanavat:

Instagram: @saskyofficial
Facebook: @sasky.fi

Osaavat luovat maailmoja – yhdessä tehden! 

Turkoosilla pohjalla tekstit: Älä jää kulisseihin, tuo osaaminen näkyviin.