Siirry sisältöön

Pääministerin vierailu ja ansiomerkin luovutus Ikaalisissa

Pääministeri Sanna Marin vieraili 23.11. Saskyn IDEA-kampuksella Ikaalisten kaupungin(siirryt toiseen palveluun) ja Saskyn isännöimänä. Vierailun aikana Ikaalisten kaupunginjohtaja Kari Tolonen kertoi kaupungin ajankohtaisista asioista ja Saskyn kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti toi esille Saskyn kuulumisia ja koulutuksen näkökulmaa.

Saskyn Luoteis-Pirkanmaan oppilaitosten rehtori Joni Liukkonen esitteli IDEA-kampuksen koulutustarjontaa. Erityisesti ministeriä kiinnosti valtakunnallisestikin ainutlaatuinen asesepän alan koulutus, jota hänelle esiteltiin erikseenkin.

Vierailun yhteydessä rehtori Joni Liukkoselle luovutettiin Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan ansioristi, jonka Tasavallan Presidentti oli hänelle myöntänyt viime itsenäisyyspäivänä. Joni Liukkosella on vahva työkokemus ammatillisen koulutuksen kehittämisen parissa, ensin Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymän ja sen jälkeen Saskyn palveluksessa. Lisäksi hän on ansioitunut omalla lasialan näyttelytoiminnallaan ja on ollut aktiivinen vapaaehtoisen maanpuolustustyön parissa. Sasky onnittelee lämpimästi!

Kuvassa vasemmalta rehtori Joni Liukkonen, pääministeri Sanna Marin, kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti ja kaupunginjohtaja Kari Tolonen.
Kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti kiinnittää kunniamerkkiä rehtori Joni Liukkosen rintaan.
Kuva: Katri Linnikko / UutisOiva