Siirry sisältöön

Petäjä-opiston maksupalautus haettavaksi

Saskyn Petäjä-opisto valmistautuu tänäkin keväänä palauttamaan osan kurssimaksuista. Tämä koskee kursseja, jotka jouduttiin keskeyttämään keväällä tai joita ei voitu koronarajoitusten vuoksi ollenkaan käynnistää. Palautusta haetaan opiston nettisivulta löytyvällä lomakkeella(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) tai ilmoittamalla tiedot opiston toimistoon 11.6.2021 mennessä.

Palautus koko vuoden kestävästä kurssista on puolet sen kurssimaksusta. Palautuksia ei tehdä syyskauden keskeytyksestä, etäopetukseen siirtyneistä eikä rajoitusten päätyttyä uudelleen käynnistetyistä kursseista. Määräajan umpeutumisen (11.6.) jälkeen tulleita hakemuksia ei valitettavasi voidahuomioida.

Aikuisten ryhmäharrastustoiminnan keskeytys sisätiloissa jatkuu Satakunnassa 16.5. ja Pirkanmaalla 9.5. saakka. Kevät on silloin jo niin pitkällä, ettei kursseja ole tarkoituksenmukaista enää käynnistää uudelleen.

Lasten kurssit ovat olleet toiminnassa Satakunnassa koko ajan ja Pirkanmaallakin ne käynnistettiin heti uudelleen rajoituksen päätyttyä. Lasten kesäkurssit voidaan myös pitää ja muutama aikuisten ryhmä voi toimia ulkotiloissa. Etäopetukseen siirtyneet kurssit viedään loppuun asti etäopetuksena.

Hallituksen exit-suunnitelmassa aikuisten harrastustoiminta sisätiloissa voi jatkua lähiopetuksena vasta kesän jälkeen. Opistossa onkin jo alettu suunnitella ensi kauden kurssitarjontaa. Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa 13.8. Lasten ja nuorten kuvataidekoulu ja käsityökoulu aloittavat 16.8. ja normaalit opistokurssit 6.9.


Lisätietoja:
Olli Ruohomäki, apulaisrehtori
Petäjä-opisto
puh. 044 5800 522

Linkki Petäjä-opiston nettisivulle
Linkki kurssimaksun palautuksen hakulomakkeeseen(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)