Siirry sisältöön

Petäjän aikuisten ryhmät käyntiin 14.2.

Hallitus suosittaa Aveja purkamaan kulttuuri- urheilu- ja tapahtumien järjestämisen rajoitukset 14.2. Tällöin voidaan taas alkaa järjestää aikuisten harrastustoimintaa.

Rajoitusten purkaminen on edennyt ennakoitua nopeammin. Vielä viime viikolla Petäjä-opiston suunnitelmana oli aloittaa aikuisten ryhmät vasta talvilomien jälkeen. Nyt tätä voidaan aikaistaa.

-Aikuisten ryhmät voidaan käynnistää jo 14.2. alkavalla viikolla, kertoo Petäjä-opiston apulaisrehtori Olli Ruohomäki. Hienoa, että kevätkausi voidaan toteuttaa alkuperäisessä laajuudessaan eli 12-viikkoisena helmikuun puolivälistä toukokuun puoliväliin.

Vaikka kokoontumisrajoitukset ja tilojen käyttörajoitukset poistuvat, huolehditaan terveysturvallisuudesta edelleen. Maskisuositus on voimassa, turvavälejä pidetään ja käsiä pestään. Tartunnan saaneena tai oireisena ei opiston toimintaan voi osallistua.

Muutama ryhmä on jo aloittanut etäopetuksena ja lasten kurssit käynnistyivät 7.2. Lasten taiteen perusopetus on onneksi ollut rajoitustoimien ulkopuolella, minkä vuoksi kuvataidekoulu Pisama ja käsityökoulu Näppärä ovat voineet toimia normaalisti lähiopetuksena tammikuusta saakka.

Lisätietoja

Raisa Rasku, rehtori
Petäjä-opisto
puh. 040 766 5232

Olli Ruohomäki, apulaisrehtori
Petäjä-opisto
puh. 044 5800 522