Siirry sisältöön

Pirkanmaan osaamisen aika -foorumi 24.3.2021

Miten teemme vaikuttavampaa yhteistyötä vetovoimaisen Pirkanmaan eteen? Miten opimme yhdessä, kasvatamme muutoskykyämme ja saamme osaajat riittämään alueella?

Kutsumme Sinut mukaan tahtomaan ja toimimaan yhdessä! Kokoamme Pirkanmaan yritysten, oppilaitosten, järjestöjen ja julkisten toimijoiden vaikuttajia dialogiin ja jouduttamaan alueen kykyä uudistua yhteistyössä.

Tervetuloa Pirkanmaan osaamisen aika -foorumiin:

Aika: ke 24.3.2021 klo 16-18
Paikka: Verkkotilaisuus Zoom-alustalla

Foorumi on aloitus yhteistyölle, jossa alueen toimijat Sitran vauhdittamana uudistavat alueen osaamista ja kykyä muuttua yhdessä. Tulevaisuustalo Sitra tukee vuoden ajan alueen toimijoiden välistä yhteistyötä ja myös fasilitoi foorumien työskentelyä.

Verkostotilaisuus avaa kevään kolmen foorumin sarjan. Tilaisuuksissa luodaan jaettu käsitys alueen tarpeista, hankkeista ja toimintaympäristöstä. Tutustut toisiin, jaat sekä saat uutta tietoa ja ymmärrystä toimintasi kehittämiseen ja osaamisen uudistamiseen.

Ilmoittaudu ensimmäiseen 24.3. järjestettävään tilaisuuteen täällä(siirryt toiseen palveluun). Tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen tilaisuutta. Mukaan kevään työskentelyyn voi ilmoittautua myös, vaikka ei pääsisi ensimmäiseen tilaisuuteen.

Merkitse samalla myös kaksi seuraavaa foorumia kalenteriisi 15.4. 16-18 ja 20.5. 16-18.

Pirkanmaan osaamisen aika -yhteistyö liittyy Sitran Osaamisen aika -projektiin(siirryt toiseen palveluun), joka vauhdittaa elinikäisen oppimisen politiikan syntymistä Suomeen. Osaaminen nähdään tuottavana investointina sekä hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn rakennusaineena. Alueiden osaamisen aika -hankkeessa(siirryt toiseen palveluun) on mukana yhdeksän erilaista aluetta eri puolelta Suomea, ja se jatkuu vuoden 2021 ajan. Yhteistyön tuloksena alueen kehitystyö on yhä vaikuttavampaa ja alueen voimavaroja hyödynnetään kattavammin.

Tervetuloa mukaan – luodaan yhdessä uudistumalla elinvoimaa!

Esa Halme, maakuntajohtaja, Pirkanmaan liitto
Mika Sievi-Korte, Elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualueen johtaja, Pirkanmaan ELY-keskus
Pasi Mäkinen, toimitusjohtaja, Pirkanmaan Yrittäjät
Antti Eskelinen, toimitusjohtaja, Tampereen kauppakamari
Helena Mustikainen, projektijohtaja, Sitra

Antti Lahti, kuntayhtymäjohtaja, SASKY koulutuskuntayhtymä
Yhteistyössä mukana myös muita alueen koulutuksen järjestäjiä, oppilaitoksia ja yliopisto

Lisätietoja:  

Pirkanmaan yhteyshenkilö: Veijo Hämäläinen, veijo.hamalainen(at)tuni.fi, puh. 040 716 9059
Käytännön järjestelyt: Annakaisa Tikkinen, Sitra, annakaisa.tikkinen(at)sitra.fi, puh. 040 356 6082
Mediayhteydet: Anna-Maija Vesa, Sitra, anna-maija.vesa(at)sitra.fi, puh. 040 522 1988