Siirry sisältöön

Ravivalmennuskeskuksen siirtoa Osaralle lähdetään selvittämään

Sasky, Tampereen Ravirata Oy ja Hämeenkyrön kunta alkavat yhteistyössä selvittämään mahdollista ravivalmennuskeskuksen toiminnan aloittamista Saskyn Osaran maaseutuopetusyksikön yhteyteen. Tampereen Ravirata Oy:n hallitus päätti aiemmin marraskuussa selvitystyön aloittamisesta ja Saskyn yhtymähallitus päätti asiasta 24.11.2022. Tampereen Ravirata Oy on etsinyt uutta sijoituspaikkaa valmennustoiminnalle Pirkanmaan laajuisesti. Hyväksi vaihtoehdoksi on noussut Saskyn Osaran maaseutuopetusyksikkö, jonka soveltuvuutta ja mahdollisuuksia lähdetään nyt yhteistyössä selvittämään. 

Yhteistyö hyödyttäisi vahvasti kaikkia osapuolia

Uutisen tiimoilta järjestettiin 25.11.2022 tiedotustilaisuus, jossa oli paikalla sekä Saskyn, Tampereen Ravirata Oy:n että Hämeenkyrön kunnan edustajia. Paikalla olleita toimittajia kiinnosti kovasti mm. se, miksi tätä yhteistyökuviota lähdetään selvittämän.

Saskyn kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti kertoi, että Sasky hakee parhaillaan järjestämislupaa hevostalouden perustutkintokoulutukseen ja uskoi siihen, että Teivon kokonaisuus parantaa huomattavasti mahdollisuuksia järjestämisluvan saamiseen. Tamperen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Päivi Lehtonen toi esille, että ammattitaitoisista hevosten hoitajista on kova pula ja että selvityksen alla oleva projekti olisi huikea parannus ja uudistus koko hevostaloudelle. Ravivalmennuskeskuksen sijoittuminen Osaralle toisi paljon yhteistyömahdollisuuksia eri toimijoiden välille ja hyödyntäisi näin kaikkia osapuolia.

Lisää aiheesta:

Yle(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Aamulehti(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätietoja 

Antti Lahti, kuntayhtymäjohtaja  
SASKY koulutuskuntayhtymä 
puh. 050 340 6221, antti.lahti(at)sasky.fi

Päivi Lehtonen, toimitusjohtaja
Tampereen Ravirata Oy 
puh. 040 779 5583, paivi.lehtonen(at)teivo.fi

Antero Alenius, kunnanjohtaja 
Hämeenkyrön kunta 
puh. 050 68 192, antero.alenius(at)hameenkyro.fi 

Yksi henkilö ottaa kuvaa neljästä muusta henkilöstä, taustalla näkyy ikkunaseiniä.
Tiedotustilaisuus Teivon Raviradalla 25.11.2022. Kuvassa vas: toimitusjohtaja Päivi Lehtonen, kunnanjohtaja Antero Alenius, puheenjohtaja Asko Koskinen ja kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti.