Siirry sisältöön

Sasky ja Holiday Club solmivat kumppanuussopimuksen

SASKY koulutuskuntayhtymä (Sasky) ja Holiday Club Resorts Oy (Holiday Club) ovat tehneet kumppanuussopimuksen, jonka tarkoitus on sopia ylätasolla yhteistyöstä. Vuositasolla yhteistyötä suunnitellaan vuosisuunnitelmissa ja lisäksi tehdään tapauskohtaisesti erillisiä sopimuksia käytännön toimien suhteen. Kumppanuussopimus on voimassa toistaiseksi. 

Yhteistyössä tehdään vuosisuunnitelma, jossa mm. suunnitellaan Saskyn opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvaa oppimista Holiday Clubin toimipisteissä, Holiday Clubin tarvitsemaa henkilöstökoulutusta, oppisopimuksia ja muuta yhteistyötä.  

Käytännössä yhteistyö tiivistyy syksyllä 2022 Tampereen palvelualan ammattiopiston ja Holiday Clubin yhteistyöllä vastaanottovirkailijan koulutuksessa, joka on juuri nyt jatkuvassa haussa opiskelijoiden haettavana.  Aiempaa yhteistyötä Tampereen palvelualan ammattiopisto ja Holiday Club ovat tehneet muun muassa ravintola-alan koulutusten markkinoinnissa ja esittelyissä alasta kiinnostuneille erilaisissa tapahtumissa. Tulevaisuudessa yhteistyö on tarkoitus laajentaa ravintola- ja matkailualan lisäksi myös muihin koulutuksiin. 

Valkoisella pohjalla mustilla kirjaimilla teksti holiday club, tekstin keskellä punainen neliö.