Siirry sisältöön

Sasky mukana Roosa nauha -kampanjassa

Sasky on mukana valtakunnallisessa Roosa nauha -kampanjassa(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) omalla keräyssivulla, lähdetäänhän siis kaikki yhdessä mukaan tukemaan tärkeää asiaa.

Syöpä valitettavasti koskettaa lähes meitä kaikkia jossakin elämän vaiheessa, tavalla tai toisella. Toivotamme voimia kaikille, jotka tämän asian äärellä joutuvat surua kokemaan. Toivottavasti pystyt osallistumaan edes pienellä panoksella, oman tilanteesi mukaan. Muista, että pienistä puroista syntyy suuri joki.

Roosa nauha -keräys on Syöpäsäätiön tunnetuin kampanja syövän voittamiseksi. Rintasyöpätutkimuksen lisäksi keräystuotoilla tuetaan myös muiden syöpien tutkimusta. Kampanjan tavoitteena on vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa sekä varmistaa että jokainen syöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa. Tämä on mahdollista vain lahjoittajien tuella.

Saskyn kampanjasivulla voit kätevästi lahjoittaa haluamasi summan, maksuvälineinä toimivat MobilePay, verkkopankki- sekä korttimaksut. Kampanjasivun kautta tehdyt lahjoitukset menevät suoraan Roosa nauha -kampanjan yhteiseen keräyspottiin. Haastathan kampanjasivumme kautta mukaan myös oman lähipiirisi, yrityksiä jne. Yhdessä saamme paljon hyvää aikaan.

Saskyn kampanjasivulle pääset tästä linkistä(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Vaaleanpunaisella pohjalla valkoinen teksti, syöpäsäätiön Roosa nauha.