Sasky pääsääntöisesti etäopetukseen 8.3.2021 alkaen

Saskyssa siirrytään etäopetukseen myös Pirkanmaan alueen osalta valtioneuvoston 25.2.2021 ja Pirkanmaan koronanyrkin 3.3.2021 linjausten mukaisesti.

Ammatillisen koulutuksen osalta työpaikalla tapahtuvassa opetuksessa olevat opiskelijat seuraavat työpaikan ohjeistusta. Erityisen tuen tarpeessa olevien ohjausta voidaan edelleen toteuttaa lähitapaamisissa niin, että kerrallaan yhdessä tilassa ei saa olla yli kuutta henkilöä. Ammattiosaamisen näyttöjä voidaan vastaanottaa myös niin, että tilaisuuteen ei osallistu yli kuutta henkilöä. Lähiopetuksen osalta on voimassa vahva maskisuositus.

Ylä-Satakunnan musiikkiopisto siirtyy yli 12-vuotiaiden osalta 8.3. alkaen etäopetukseen. Petäjä-opiston alle 12-vuotiaiden ryhmät jatkavat lähiopetuksessa. Yli 12-vuotiaiden ryhmistä jatkavat ainoastaan etäopetusryhmät, muut ryhmät keskeytyvät (poikkeuksena Pomarkun digituki).

Lukiokoulutuksen osalta yksityiskohdista on tiedotettu ja tiedotetaan erikseen. Ylioppilaskirjoitukset toteutetaan YTL:n ohjeiden mukaisesti.

Käytännön asioita

  • Oppilaitokset ovat auki ja henkilöstöä (rehtorit, koulutuspäällikkö, opettajat, opintosihteeri, opintoohjaaja, koulutusohjaaja, psykososiaalinen opiskelijahuolto ja muu tukipalveluhenkilöstö) on oppilaitoksissa.
  • Opettajan voi tavata, jos siitä sopii hänen kanssaan erikseen. Opettaja on opiskelijan tavoitettavissa lukujärjestyksen mukaisten tuntien aikana sähköisten välineiden avulla. Lukujärjestyksen mukaisiin tunteihin liittyviin kysymyksiin vastaa ko. aineen opettaja. Vastuuopettajalta voi kysyä tarvittaessa muita asioita.
  • Opiskelijan tulee ottaa tarvittavat opiskeluvälineet mukaan kotiin.
  • Opetus jatkuu lukujärjestyksen mukaisesti. Opiskelijat eivät tule oppilaitokseen, vaan opiskelevat kotona.

Mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen.Toivomme kaikilta malttia ja positiivista otetta, jotta etäopetusta pystytään toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Osaavat luovat maailmoja myös poikkeusoloissa – yhdessä tehden!