Siirry sisältöön

Saskyn henkilöstölle menestystä SAKU ry:n talvikisoista

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry:n talvikisat ammatillisen koulutuksen henkilöstölle järjestettiin Savonlinnassa 2. – 4.2.2024.

Sasky oli kilpailujen näkyvin koulutuksenjärjestäjä, voittaen kaikkiaan 17 mitalia, joista suurin osa oli kultaisia. Talvikisoissa Sasky teki kaksi uutta Sakun ennätystä. 16 vuotta vanha ennätys mureni, kun 3×50 metrin vapaauinnin sekajoukkue, Nina Luukkainen, Pasi Huhtala ja Antti Lahti, ui voittoon ajalla 1.37,00. Myös sekauinnissa M50-sarjassa nähtiin uusi ennätys, kun Antti Lahti ui aikaan 1.43,47. Hiihdossa Nina Luukkainen ja Urmas Tiits saavuttivat henkilökohtaisilla matkoillaan menestystä, sijoittuen korkeimmille korokkeille.

Saskyn sekasarjan sählyjoukkue sijoittui hienosti neljänneksi, jääden vain yhden voiton päähän pronssista. Keilauksessa Sasky oli vahvasti edustettuna, mutta mitalisijoille ei ihan ylletty. Suurimman mitalisaaliin keräsi Sakun talvikisojen tulokas, Nina Luukkainen, voittaen kolme henkilökohtaista kultamitalia, yhden hopean ja yhden kullan uinnin joukkueviestistä. Sasky kiittää kaikkia talvikisoihin osallistuneita hyvästä edustuksesta ja liikunnan riemun jakamisesta!

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry:n toiminnan tavoitteena on edistää sekä opiskeljoiden että henkilöstön työ- ja toimintakykyisyyttä, hyvinvointia, yhdessä tekemistä sekä elämäniloa ammatillisessa koulutuksessa. Valtakunnallinen SAKU ry järjestää vuosittain erilaisia urheiluun, liikuntaan ja kulttuuriin liittyviä tapahtumia ammatillisen koulutuksen opiskelijoille ja henkilöstölle.

SAKUn talvikisojen tulokset: Tulokset | Sakury.net(siirryt toiseen palveluun)

Kuvia tapahtumasta(siirryt toiseen palveluun)