Siirry sisältöön

Saskyn linjaukset etäopetuksesta 14.5.2020 lähtien

SASKY koulutuskuntayhtymässä on 4.5. päätetty etäopetuksen jatkumisesta Saskyssa edelleen myös 14.5.2020 jälkeen. Myös tukipalvelujen etätyösuositus on voimassa toistaiseksi. Saskyn päätöksessä noudatetaan valtioneuvoston 4.5.2020 antamia linjauksia.

Valtioneuvoston 4.5. antaman linjauksen mukaisesti lukioita, ammatillisia oppilaitoksia, korkeakouluja ja vapaata sivistystyötä koskevat rajoitukset ovat voimassa 13.5.2020 asti. Sen jälkeen 14.5. alkaen edellä mainittujen oppilaitosten tilojen käyttöä opetukseen ohjataan tartuntatautilain mukaisilla toimenpiteillä. Lähiopetukseen on mahdollista palata hallitusti ja porrastetusti. Valtioneuvosto kuitenkin suosittelee, että yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, lukioissa, ammatillisessa opetuksessa, vapaassa sivistystyössä sekä aikuisten perusopetuksessa jatketaan etäopetusta lukukauden loppuun.

SASKY koulutuskuntayhtymä on päättänyt noudattaa valtioneuvoston suositusta siten, että oppilaitoksissa jatketaan etäopetusta edelleen 14.5. jälkeen. Poikkeuksia voidaan tehdä yksittäisissä tapauksissa, esimerkiksi opintonsa päättävien kohdalla valmistumisen turvaamiseksi. Näissä tapauksissa noudatetaan aiemmin annettuja hygienia- ja muita ohjeita terveyden suojelemiseksi. Taiteen perusopetus jatkaa lukukauden loppuun etäopetuksena. Myös tukipalvelujen osalta etätyösuositus on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja:


Antti Lahti, kuntayhtymäjohtaja, puh. 050 340 6221
Anna-Leena Kivipuro, ammatillisen koulutuksen johtaja, puh. 050 587 9344
Pekka Simberg, yleissivistävän koulutuksen johtaja, puh. 040 056 6465

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)sasky.fi