Siirry sisältöön

Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskukselle Tiimiakatemia®- Silver-tason sertifikaatti

SASKY koulutuskuntayhtymän (Saskyn) Mäntän seudun koulutuskeskuksen ravintola- ja cateringalan osastolle on myönnetty Tiimiakatemia®- Silver-tason sertifikaatti. Sasky on Suomen ensimmäinen toisen asteen koulutuksen toimija, jolle Silver-tason sertifikaatti on myönnetty. Tiimiakatemia Globalin myöntämä sertifikaatti luovutetaan oppilaitokselle maanantaina 7.12.2020.

”Organisaatiolle myönnetty Tiimiakatemia® -Silver-tason sertifikaatti todistaa, että organisaatiossa hallitaan ja käytetään Tiimiakatemia® Menetelmää. Se kertoo, että organisaatiossa on tietotaito, kulttuuri ja käytössä olevat käytänteet tiimivalmentamiselle, tiimioppimiselle ja tiimiyrittäjyydelle.”

Mäntän seudun koulutuskeskuksen ravintola- ja cateringalan opiskelijat kuuluvat IntoAmikseen, jossa yhdistyvät yrittäjyys ja tiimioppimisen pedagogiikka. IntoAmiksen visio on ”Intoa ja taitoa yhdessä oppien”. Opiskelijat toimivat tiimiyrittäjinä eli he perustavat NY-yrityksen yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat kuuluvat tiimiyritykseen koko opintojensa ajan ja oppivat ammattia erilaisten työelämä- ja asiakasprojektien kautta. Tiimiyrityksessä on opiskelijoita eri vuosiluokilta, jonka ansiosta nuoremmat opiskelijat saavat oppia myös kokeneemmilta opiskelijoilta.

Muutos on vaatinut niin rakenteellisia uudistuksia kuin opettajuuden muutosta. Alan opettajat ovat koulutettuja tiimioppimisen pedagogiikan osaajia, jotka hyödyntävät työssään tiimiopettajuutta/ yhteisopettajuutta. Tämä kaikki muutos on vaatinut ennakkoluulotonta ja rohkeaa asennetta sekä tahtoa luoda uusia toimintatapoja.

Tiimiakatemia® menetelmää on käytetty jo yli 25 vuotta Suomessa niin koulutuksen kuin työelämän valmennuksissa. Menetelmän keksijä ja pääkehittäjä on opetusneuvos Johannes Partanen.

Lisää tietoa lehdistötiedotteessa

Lämpimät onnittelut Mäntän seudun koulutuskeskukseen upeasta saavutuksesta!

Sinikeltainen IntoAmis -logo.