Siirry sisältöön

Saskyn opiskelijalle AMKEn stipendi

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on myöntänyt yhteensä seitsemän stipendiä esimerkillisille maahanmuuttajaopiskelijoille, stipendinsaajien joukossa on SASKY koulutuskuntayhtymän (Saskyn) opiskelija Margarita Vesikko.

AMKE valitsi stipendien saajat koulutuksen järjestäjien lähettämien ehdotusten joukosta. Ehdotuksia saivat lähettää kaikki AMKEen kuuluvat koulutuksenjärjestäjät ympäri Suomen ja hakemuksia tuli AMKElle runsasti – kaikkiaan 56 hakemusta 25 eri koulutusorganisaatiosta. AMKE haluaa stipendien avulla nostaa näkyville opiskelijoiden tarinoita, joissa menestyksen eteen on tehty paljon työtä ja motivaatio opiskeluun on ollut korkealla. Stipendin suuruus on 500 €. AMKE on palkinnut esimerkillisiä maahanmuuttajaopiskelijoita stipendeillä vuodesta 2016 lähtien.

Saskyn palkittu opiskelija, Margarita Vesikko suorittaa prosessiteollisuuden perustutkintoa Ammatti-instituutti Iisakissa Hämeenkyrössä. Opinnot ovat edenneet kiitettävin arvosanoin ja ovat nyt loppusuoralla.

Lue lisää lehdistötiedotteesta

Isot onnittelut Margaritalle ja kaikkea hyvää myös tulevaisuudessa!

Kaksi henkilöä maskit kasvoillaan, toinen luovuttaa toiselle kunniakirjan.
Kuvassa Saskyn Luoteis-Pirkanmaan oppilaistosten rehtori Joni Liukkonen luovuttamassa Margaritalle kunniakirjaa stipendistä.