Siirry sisältöön

Saskyn opiskelijat järjestävät pelitapahtuman verkossa

SASKY koulutuskuntayhtymän Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston esports -opiskelijat järjestävät opettajiensa kanssa Lift UP -lanit -pelitapahtuman verkossa 19. – 20.11.2021.

Pelitapahtuma järjestetään verkkotapahtumana, jotta voidaan huolehtia osallistujien terveydestä. Verkkotapahtuma on mahdollisuus pelata porukalla, viettää mukavaa aikaa yhdessä ja osallistua turnauksiin ja muuhun ohjelmaan. Lanit alkavat perjantaina 19.11. klo 16 ja jatkuvat perjantain ja lauantain väliseen yöhön.

Laneille voi osallistua kuka tahansa yläkoululainen tai sitä vanhempi pelaamisesta kiinnostunut. Turnauksiin voi osallistua pelien ikärajojen sallimissa puitteissa. Pelaajat voivat osallistua tapahtumaan vaikka omalta kotisohvalta käsin. Kannustusjoukkojen on mahdollista seurata pelejä streamin kautta.

Lanit tarkoittavat tapahtumaa, jossa ihmiset kokoontuvat verkon ääreen pelaamaan tietokonepelejä yhdessä. Tapahtuman koko voi vaihdella muutamasta osallistujasta tuhansiin osallistujiin ja kesto voi vaihdella vuorokaudesta jopa pariin viikkoon. Oleellista laneissa on kokoontuminen yhteen pelaamaan ja viettämään aikaa.

Tämän vuoden lanit ovat kolmannet, joita Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston esports -opiskelijat järjestävät. Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin syksyllä 2019, jolloin osallistujat kokoontuivat oppilaitokseen isoon liikuntahalliin yhdeksi vuorokaudeksi. Viime huhtikuussa lanit järjestettiin verkkotapahtumana.

Tapahtumaan osallistumien on ilmaista, mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Ilmoittautumislinkki löytyy tapahtuman verkkosivuilla(siirryt toiseen palveluun). Turnauksiin voi ilmoittautua perjantaihin 19.11.2021 klo 15 saakka.