Siirry sisältöön

Saskyn opiskelijat järjestävät pelitapahtuman verkossa

SASKY koulutuskuntayhtymän Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston esports -opiskelijat järjestävät opettajiensa kanssa Lift UP -lanit -pelitapahtuman verkossa 23. – 24.4.2021.

Pelitapahtuma järjestetään tänä keväänä verkkotapahtumana, jotta voidaan huolehtia osallistujien terveydestä. Verkkotapahtuma on mahdollisuus pelata porukalla, viettää mukavaa aikaa yhdessä ja osallistua turnauksiin ja muuhun ohjelmaan. Lanit alkavat perjantaina 23.4. ja päättyvät lauantaina 24.4. klo 12.

Laneille voi osallistua kuka tahansa yläkoululainen tai sitä vanhempi pelaamisesta kiinnostunut. Turnauksiin voi osallistua pelien ikärajojen sallimissa puitteissa. Pelaajat voivat tänä vuonna osallistua tapahtumaan vaikka omalta kotisohvalta käsin. Kannustusjoukkojen on mahdollista seurata pelejä streamin kautta.

Lanit tarkoittavat tapahtumaa, jossa ihmiset kokoontuvat verkon ääreen pelaamaan tietokonepelejä yhdessä. Tapahtuman koko voi vaihdella muutamasta osallistujasta tuhansiin osallistujiin ja kesto voi vaihdella vuorokaudesta jopa pariin viikkoon. Oleellista laneissa on kokoontuminen yhteen pelaamaan ja viettämään aikaa.

Tämän vuoden lanit ovat toiset, joita Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston esports -opiskelijat järjestävät. Edelliset olivat syksyllä 2019, jolloin tapahtuma kokosi osallistujat oppilaitokseen isoon liikuntahalliin yhdeksi vuorokaudeksi.

Tapahtumaan osallistumien on ilmaista, mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Tapahtuman verkkosivut(siirryt toiseen palveluun)