Siirry sisältöön

Sosiaalisen median osaaminen – tietoiskut yrittäjille

Parhaimmillaan internet ja sosiaalinen media (some) tukevat yrityksen tai organisaation kasvua, auttavat tavoittamaan uusia ja vanhoja asiakkaita sekä vahvistavat mielikuvia. Missä some-kanavissa sitten kannattaa olla mukana ja mitä siellä pitää tehdä? Mistä voi aloittaa, jos ei ole aiempaa kokemusta eikä paljon aikaa? Entä miten somea saa hyödynnettyä osaavan työvoiman rekrytoinnissa?

Kevään ja kesän 2022 aikana yrityksille ja muille organisaatioille on verkossa Seutukaupunkirekry -hankkeen puitteissa tarjolla maksuttomia, noin 30-45 minuutin pituisia tietoiskuja, joissa pureudutaan internetin ja sosiaalisen median mahdollisuuksiin markkinoinnissa.

Tietoiskut sisältävät sekä asiantuntijoiden puheenvuoroja että pk-yritysten kokemuksia sosiaalisesta mediasta. Kuulet hyväksi havaittuja käytäntöjä ja opit hyödyntämään niitä myös yrityksesi arjessa. Voit osallistua valintasi mukaan joko kaikkiin tai yksittäisiin tietoiskuihin.

Tietoiskujen aikataulu ja aiheet:

Lisää tietoa tietoiskujen sisällöstä(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Tietoiskuista hyötyvät erityisesti yritykset ja organisaatiot, joissa sosiaalisen median ymmärrys on vielä perusteiden tasolla, mutta niistä on apua kaikille somen mahdollisuuksista kiinnostuneille. Koulutukset on suunnattu erityisesti pk-yritysten johdolle, HR:lle ja muille avainhenkilöille. 

Lisätiedot

Saskyn yhteyshenkilö:
Taina Järä
puh. 040 486 1108
taina.jara(at)sasky.fi