Siirry sisältöön

Taitaja2022 semifinaalit

Ilmoittautuminen kevään 2022 Taitaja-kilpailujen semifinaaleihin on alkanut. Taitaja2022 -kilpailun semifinaalit järjestetään viikolla 5 eli 31.1. – 4.2.2022. Kilpailulajeista, lajikuvauksista, semifinaalien ajankohdista ja paikkakunnista sekä monesta muista kilpailuihin liittyvistä asioista löytyy tietoa Taitaja2022 -sivustolta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan).

Vuoden 2022 Taitaja -kilpailut järjestetään Porissa 16. – 19.5.2022, kilpailujen pääjärjestäjänä toimii koulutuskuntayhtymä Winnova, Länsirannikon koulutus Oy.

Tavoitteena on saada Saskylle taas innokas ja edustava joukkue kevään finaaleihin, joten semifinaaleihin toivotaan mahdollisimman paljon osallistujia. Viime vuonna semifinaaleihin osallistui Saskysta 27 opiskelijaa ja kuusi heistä selvitti tiensä finaaleihin asti. Finaaleissa Saskyn mitalisaalis oli hieno, kuudesta opiskelijasta peräti neljä matkusti kisoista kotiin mitalin kanssa:

Kilpailut ovat opiskelijoille hieno tilaisuus näyttää osaamistaan ja mitata taitojaan. Taitajakilpailutoiminta antaa myös opettajalle tilaisuuden verkostoitumiseen sekä alan toimijoihin ja eri oppilaitosten toimintatapoihin tutustumiseen.

Innostetaan ja aktivoidaan siis kaikki yhdessä opiskelijoita ilmoittautumaan mukaan Taitaja-semifinaaleihin!

Lisätietoja Taitaja-tapahtumasta Saskyn Taitaja-joukkueenjohtajalta:

Juha Jokinen
puh. 044 755 4497
juha.jokinen(at)sasky.fi

Kaksi hymyilevää henkilöä, joilla kaulassa Taitaja-mitalit ja Taitaja-kispassit sekä käsissä kukkakimput.
Saskyn Taitaja-mitalisteja keväällä 2021: Lotta Korpela (vas.) ja Sanna-Maria Karvonen