Siirry sisältöön

LanTrek 2024

Tampereen Messu- ja urheilukeskus 29.2. - 3.3.2024

Aika - klo -

Pelitapahtuma isossa urheiluhallissa, kuva Lantrek Lauri Ellilä.

Sasky on pääyhteistyökumppanina LanTrek -pelitapahtumassa, joka järjestetään Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 29.2. – 3.3.2024. Saskyn osasto on avoinna tapahtumassa torstaista 29.2. lauantaihin 2.3. päivittäin klo 12 – 18. Saskyn osasto löytyy E-hallista.

LanTrek on kerran vuodessa järjestettävä pelitapahtuma, joka on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 2001. LanTrek järjestetään aina alkuvuodesta ja se sijoittuu viikonloppuun, alkaen muutama päivä ennen viikonlopun alkua. Tapahtuman järjestää LanTrek Ry.

Tapahtuma on suunnattu kaikille tietokoneista, konsoleista, lautapeleistä ja pelaamisesta kiinnostuneille nuorille. LanTrekkiin tullaan oman tietokoneen tai konsolin kanssa pelaamaan ja pitämään hauskaa yhdessä kavereiden kanssa. Hauskanpidon lisäksi tapahtumassa pelataan kovatasoisia peliturnauksia, joissa parhaimmat pelaajat tai joukkueet voivat voittaa raha- sekä tuotepalkintoja. Lisäksi tapahtumaan on otettu viime vuosina käyttöön laaja messualue, jossa oli viime tapahtumassa yli 20 osastoa.

Kuva: Lantrek / Lauri Ellilä