Siirry sisältöön

LIFTUP 2024 -lanit Huittisissa

Huittisissa on luvassa pelaamisen huippuhetkiä, kun Sasky järjestää yhdessä IT-alan opiskelijoiden kanssa LIFTUP 2024 -lanit. Tapahtuma tarjoaa alueen nuorille tilaisuuden pelata porukalla, osallistua turnauksiin ja kilpailuihin sekä viettää hauskaa aikaa yhdessä.

Aika - klo -

Paikka Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos Huittinen, Risto Rytin katu 70, 32700 Huittinen

Tummansinisellä pohjalla teksti Liftup lanit Huittisissa 5 - 6 4 2024.

Saskyn esports-opiskelijat järjestävät ilmaisen LIFTUP 2024 -lanitapahtuman Huittisissa

Huittisissa odotetaan innolla pelaamisen huippuhetkiä, kun SASKY järjestää yhdessä IT-alan opiskelijoiden kanssa LIFTUP 2024 -lanit. Tapahtuma tarjoaa alueen nuorille upean tilaisuuden pelata porukalla, osallistua turnauksiin ja kilpailuihin sekä viettää hauskaa aikaa yhdessä.

Laneille ovat tervetulleita kaikki yläkoululaiset ja sitä vanhemmat pelaamisesta kiinnostuneet. Lanitapahtuma alkaa perjantaina 5.4.2024 kello 14:00 ja päättyy seuraavana päivänä. Tapahtumapaikkana toimii Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksen liikuntasali osoitteessa Risto Rytin katu 70. Tapahtumassa on opiskelijoiden pitämä buffetti, josta voit ostaa muun muassa kahvia, makeaa ja suolaista. Lauantaiaamuna buffetista saa pientä purtavaa aamupalaksi.

Osallistuminen on maksutonta, mutta tapahtumaan kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti. Laneilla järjestetään monipuolista ohjelmaa, mukaan lukien turnauksia ja leikkimielisiä kilpailuja, joista voi voittaa huikeita palkintoja.

Katso lisää ja ilmoittaudu mukaan: LIFTUP -tapahtuman kotisivut(siirryt toiseen palveluun)