Tulevaisuusajattelu ja osaamisten ennakointi

Tulevaisuusajattelu ja osaamisten ennakointi -webinaari keskiviikkona 26.4.2023 klo 12.00-15.00

Webinaarin tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä tulevaisuusajattelusta ja tarjota keinoja ennakointitaitojen kehittämiseen. Lisäksi tavoitteena on syventää tietoutta erilaisista ennakointityökaluista ja -menetelmistä sekä niiden hyödyntämisestä osaamistarpeiden tunnistamisessa.

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat haluavat lisätä osaamistaan tulevaisuusajattelusta ja kehittää ennakointitaitojaan. Tule mukaan kehittämään omaa tulevaisuusajatteluasi! 

Toteutukseen sisältyy toiminnallisia harjoituksia, joita osallistujat voivat hyödyntää omassa työssään ja alueen yhteisessä ennakointitoiminnassa.

  • Mitä tarkoittaa tulevaisuusajattelu ja ennakointitaito?
  • Miksi tulevaisuusajattelu ja ennakointitaito ovat tärkeitä osaamistarpeiden tunnistamisessa?
  • Ennakointityökaluja ja -menetelmiä
  • Tulevaisuusajattelu- ja ennakointiharjoitukset

Webinaarin fasilitoivat tutkimuspäällikkö Johanna Ollila ja projektiasiantuntija Kaisa-Maria Suomalainen Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä pe 21.4.2023 mennessä! Nauhoite webinaarista tulee seutukaupunkiosaajat.fi – sivustolle ja sosiaalisen median kanaviin muutama viikko webinaarin jälkeen.