Siirry sisältöön

Tulevaisuusajattelu ja osaamisten ennakointi

Tulevaisuusajattelu ja osaamisten ennakointi -webinaari keskiviikkona 26.4.2023 klo 12.00-15.00

Webinaarin tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä tulevaisuusajattelusta ja tarjota keinoja ennakointitaitojen kehittämiseen. Lisäksi tavoitteena on syventää tietoutta erilaisista ennakointityökaluista ja -menetelmistä sekä niiden hyödyntämisestä osaamistarpeiden tunnistamisessa.

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka ovat haluavat lisätä osaamistaan tulevaisuusajattelusta ja kehittää ennakointitaitojaan. Tule mukaan kehittämään omaa tulevaisuusajatteluasi! 

Toteutukseen sisältyy toiminnallisia harjoituksia, joita osallistujat voivat hyödyntää omassa työssään ja alueen yhteisessä ennakointitoiminnassa.

Webinaarin fasilitoivat tutkimuspäällikkö Johanna Ollila ja projektiasiantuntija Kaisa-Maria Suomalainen Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan).

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) pe 21.4.2023 mennessä! Nauhoite webinaarista tulee seutukaupunkiosaajat.fi(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) – sivustolle ja sosiaalisen median kanaviin muutama viikko webinaarin jälkeen.