Siirry sisältöön

Uusia metallin osaajia Mäntän alueelle

Uusia metallin osaajia Mäntän alueelle -työvoimakoulutus on SASKY koulutuskuntayhtymän ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteistyössä organisoima koulutus. Mukana toteutuksessa ovat Mänttä-Vilppulan työllisyys- ja elinkeinopalvelut, Saskyn henkilöstöä ja hanketyöntekijöitä sekä Pirkanmaan TE-toimisto ja ELY-keskus.

Koulutus on tarkoitettu asiakkaille, joilla on kone- ja metallialan koulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta työskentelystä metalliteollisuudessa. Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajalle. Tavoitteena on nopea työllistyminen yrityksen palvelukseen yksilöllisen koulutuksen kautta.

Haku koulutukseen käynnissä

Alkuvaiheessa kartoitettiin työnantajat ja selvitettiin heidän rekrytointitarpeitaan. 10 yritystä Mänttä-Vilppulasta ilmoitti olevansa kiinnostunut koulutusyhteistyön aloittamisesta ja sen kautta mahdollisesta rekrytoinnista. Sasky järjesti kiinnostuneille asiakkaille ja yrityksille infotilaisuuden, jossa koulutuksen järjestäjä ja yritykset pääsivät esittäytymään ja työnhakija-asiakkaat saivat mahdollisuuden kysellä lisää. Koulutukseen haku on käynnissä TE-palveluiden sivulla 13.10.2022 asti, koulutus alkaa lokakuun lopussa.

Opiskelijoiden osaaminen kartoitetaan heti koulutuksen alussa ja sen pohjalta tehdään suunnitelmat puuttuvan osaamisen hankkimisesta.

Linkki hakuilmoitukseen(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Haussa metallialan osaajia?

Työnantaja, mikäli sinulla on rekrytointitarvetta kone- ja metallialan osaajille, ota meihin yhteyttä:

SASKY koulutuskuntayhtymä:

koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki,
saara-leena.kytomaki(at)sasky.fi, p 044 728 8402
tai
koulutuskoordinaattori Minnaliisa Lampi,
minnaliisa.lampi(at)sasky.fi, p. 040 167 9050

Kolmen kuvan kollaasi, jossa esitellään eri työtehtäviä metalliteollisuudesta, kuvan päällä valkoisella pohjalla musta teksti työvoimakoulutus.