Siirry sisältöön

Uusia metallin osaajia Sastamalaan

Kiinnostaako työ metalli, kone- ja tuotantotekniikan tehtävissä? Alan työllisyystilanne on hyvä Sastamalan seudulla. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päivittää oma osaamisensa työelämän tarpeisiin ja hankkia tarvittava osaaminen yhteistyössä työnantajien ja kouluttajan kanssa.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu asiakkaille, joilla on kone- ja metallialan koulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta työskentelystä metalliteollisuudessa. Koulutus sopii hyvin myös alanvaihtajalle. Ensivaiheessa kartoitetaan osaamisesi ja sen jälkeen aloitat koulutuksen, joka vastaa niin sinun kuin paikallisten yritysten tarpeisiin. Tavoitteena on, että yksilöllisen koulutuksen kautta työllistyt nopeasti sastamalalaisen yrityksen palvelukseen.

Seuraava koulutus alkaa maaliskuussa sopimuksen mukaan ja hakuaika päättyy 3.3.2023. Kesto määräytyy yksilöllisen suunnitelman mukaan.

Lisätiedot ja linkki hakulomakkeelle:

Uusia metallin osaajia Sastamalaan (nro 705247)(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Infotilaisuus koulutuksesta

keskiviikko 8.2.2023 klo 14.00
Sasky / Vammalan ammattikoulun auditorio
Ratakatu 36
38210 Sastamala

Infotilaisuudessa yritykset kertovat toiminnastaan ja työtehtävistään. Kaikki koulutuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita, tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lisätietoja

Minnaliisa Lampi, minnaliisa.lampi(at)sasky.fi