Siirry sisältöön

Vailla opiskelupaikkaa?

Jäitkö koulujen alkaessa ilman opiskelupaikkaa? Haluatko täydentää omaa osaamistasi?

Sasky tarjoaa ratkaisuja

Meiltä Saskysta löytyy sinulle ratkaisut näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin, oppilaitoksissamme on erittäin laaja koulutustarjonta. Jatkuvassa haussa voit hakea opiskelemaan ympäri vuoden. Koulutushaku -sivulla pääset tutustumaan koulutustarjontaamme. Voit selata kaikkia tarjolla olevia koulutuksia, etsiä tiettyä koulutusta nimellä tai suodattaa hakutulosta joko paikkakunnan tai koulutustyypin mukaan.

Osaamista tarpeen ja tilanteen mukaan

Voit suorittaa joko koko tutkinnon tai tarvitsemasi tutkinnon osan. Opiskella voi myös työvoimakoulutuksena. Jokaiselle ammatillisen koulutuksen opiskelijalle suunnitellaan ja toteutetaan juuri hänen tarpeitaan vastaava opintopolku.

Sasky Avain auttaa

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää! Hakija- ja uraohjauspalvelumme, Sasky Avain auttaa sinua kaikessa opintoihin liittyvässä ohjauksessa ja neuvonnassa. Voit olla Sasky Avaimeen yhteydessä puhelimitse (puh. 040 590 0709) tai sähköpostilla (hakijapalvelu@sasky.fi). Voit myös varata sinulle sopivan ajan palveluohjaajalle suoraan ajanvarauskalenterista(siirryt toiseen palveluun).    

Liity mukaan joukkoomme – osaavat luovat maailmoja, yhdessä tehden!

Kaksi henkilöä työhaalareissa tervehtii toisiaan ja hymyilevät, kuvassa henkilöiden välissä hirsirakennelma.