Siirry sisältöön

Vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen uusi rehtori

SASKY koulutuskuntayhtymän vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen rehtorin virkaan on valittu parkanolainen Raisa Rasku.

Ylä-Satakunnan musiikkiopiston apulaisrehtorin virka muutettiin Saskyn yhtymähallituksen päätöksellä vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen rehtorin viraksi 1.2.2021 alkaen, jolloin musiikkiopiston apulaisrehtori jäi eläkkeelle. Virka oli julkisessa haussa ja määräaikaan mennessä virkaan saatiin 13 hakemusta, joista kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita oli kahdeksan. Haastatteluun kutsuttuun neljä hakijaa. Saskyn vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen rehtoriksi 1.8.2021 alkaen valittiin musiikin maisteri Raisa Rasku.

Raisa Rasku siirtyy Ylä-Satakunnan musiikkiopiston viulunsoiton opettajan virasta rehtoriksi virallisesti 1.8.2021 alkaen. Samaan aikaan väliaikaisesti rehtorin tehtäviä hoitanut Ville Koppanen palaa Ylä-Satakunnan musiikkiopiston päätoimiseksi lyömäsoitinten opettajaksi.

Saskyn Ylä-Satakunnan musiikkiopisto ja Petäjä-opisto tarjoavat vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetusta. Ylä-Satakunnan musiikkiopiston toimipisteitä ovat Ikaalinen, Parkano ja Kihniö. Petäjä-opiston toiminta-alue on Honkajoki, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Parkano ja Pomarkku.