Siirry sisältöön

Videotyöpaja verkossa

Videotyöpaja verkossa keskiviikkona 29.3.2023 klo 15–17 

Mitä pitää tietää, kun tekee yrityksen käyttöön somevideon? Markus Rytinki vastaa tähän kysymykseen videotyöpajassa keskiviikkona 29.3.2023 klo 15.00–17.00. Työpaja järjestetään verkossa Teams-yhteydellä.   

Työpajassa käydään lyhyesti läpi videoiden tekemiseen liittyviä yksinkertaisia nyrkkisääntöjä, joiden avulla voit helposti nostaa videoidesi tasoa. Työpajassa keskustellaan videoiden sisällöistä, tavoitteista, tarvittavista välineistä ja muista aiheista, joita osallistujat ovat käyneet läpi omia videoita tehdessään tai suunnitellessaan.

Työpaja sopii erityisesti aloittelijoille ja vähän edistyneille. Etukäteistehtäviä ei ole.  

Työpajan jälkeen osallistujalla on selkeä käsitys siitä, mitä hänen pitää tehdä, jotta yrityksen tai organisaation some-videot ovat kiinnostavia ja yrityksen tyyliin sopivia. Videoiden avulla yritys voi saada näkyvyyttä, kiteyttää omaa brändiään ja saada uusia asiakkaita. 

Työpajan vetäjä Markus Rytinki työskentelee projektitutkijana Oulun yliopistossa. Hän on toiminut tutkimusryhmänsä viestintävastaavana ja Bätte Folk -musiikkifestivaalin markkinointitiimin jäsenenä. Videoalaa Markus on opiskellut The London Institutessa. Lisäksi hän on ohjannut lukuisia musiikkivideoita ja tuottanut lyhytelokuvan.  

Ilmoittaudu maksuttomaan työpajaan 28.3.2023 mennessä tästä linkistä(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Vaaleahiuksinen henkilö pitää kädessään jalustalla olevaa kameraa niin, että kameran linssi on katsojaa päin ja henkilön kasvot jäävät kameran taakse piiloon, henkilön takana näkyy sumeana kaupunkimaisema.