Siirry sisältöön

Ylä-Satakunnan musiikkiopiston koronatiedote 8.3.2021

Ylä-Satakunnan musiikkiopistossa lasten ja nuorten lähiopetus jatkuu, aikuiset siirtyvät etäopetukseen 8.–28.3.2021 väliseksi ajaksi.

Lähiopetusta voidaan toteuttaa taiteen perusopetuksessa 2008 syntyneille ja sitä nuoremmille yleisin turvaohjein ja myös 2002–2007 syntyneille, mikäli lähiopetuksessa noudatetaan OKM&THL:n turvaohjeistusta(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan). Lasta saattava aikuinen ei saa jäädä sisätiloihin odottamaan lapsen harrastuksen ajaksi.

Voimassa olevat rajoitukset:

Lähiopetukseen ei saa osallistua, mikäli on vähäisiäkään sairastumiseen viittaavia oireita. Suosittelemme lähiopetukseen kasvomaskien käyttöä. Työturvallisuuslakiin viitaten on henkilöstöllä oppilaitosalueella ja kaikissa lähiopetustilanteissa maskin- tai visiirinkäyttövelvollisuus. Muista edelleen hyvä käsihygienia. Seuraamme jatkossakin tarkasti viranomaisten ohjeita, suosituksia ja määräyksiä. Asiasta tiedotetaan aina, kun muutoksia tapahtuu. Tiedotamme teitä suoraan joko sähköposti- tai tekstiviestillä. Tilanne voi muuttua nopeastikin, joten omalla vastuullisella toiminnallamme pystymme vähentämään tartuntojen leviämistä. Etätuntien pitäminen on mahdollista oppilaan ja opettajan yhdessä näin sopiessa.

Lähteet:

Pirkanmaan koronanyrkki(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Parkanon ja Kihniön alueen tiedote(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Ikaalisten tiedote(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

THL:n ja OKM:n turvaohjeistus(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)

Ville Koppanen
va. rehtori