Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen Taitaja -semifinaaleihin on käynnissä

Ilmoittautuminen Taitaja2024 Kuopio(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) -kilpailun semifinaaleihin on alkanut ja jatkuu 27.10.2023 saakka. Taitajissa kilpaillaan ammattitaidon suomenmestaruuksista ja ne on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kilpailuvuonna (2023) maksimissaan 22-vuotiaita. Mukana on myös muutamia ikärajattomia lajeja.

Taitaja2024 -kilpailun semifinaalit järjestetään viikolla 5 eli 29.1. – 2.2.2024. Kilpailulajit, lajikuvaukset, semifinaalien tarkemmat ajankohdat, paikkakunnat ja ilmoittautumisen rajoitukset kerrotaan Taitaja2024 -verkkosivuilla(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan).

Taitaja-kilpailujen finaalitapahtuma järjestetään 20.-23.5.2024 Kuopiossa. Kilpailujen järjestämisestä vastaa Savon ammattiopisto.

Viime vuonna Saskysta osallistui semifinaaleihin 35 opiskelijaa, joista finaaleihin tiensä selvitti 9. Finaaleissa Saskyn mitalisaalis oli Pihla Viita-Ahon ja Severi Uunosen voittama hopeamitali yrittäjyys -lajista.

Taitaja-tapahtuma on opiskelijalle hieno mahdollisuus näyttää omaa osaamistaan sekä kehittää sitä entisestään. Opettajalle kisat ovat loistava tilaisuus verkostoitua, tutustua kollegoihin ympäri Suomen sekä nähdä ja kuulla kuinka opetus on järjestetty muissa oppilaitoksissa.

Opettajat toimittavat semifinaali-ilmoittautumiset Saskyn Taitaja-joukkueenjohtajalle Juha Jokiselle. Opiskelija, jos kiinnostuit lähtemään mukaan testaamaan omaa osaamistasi, otathan pikaisesti yhteyttä omaan opettajaasi!

Ole #YlpeästiAmmattilainen ja lähde kilpailemaan ammattitaidon suomenmestaruuskilpailuun!

Vaaleahiuksinen henkilö vaaleassa takissa, taustalla näkyy peili ja kampauspöytä, kuvassa teksti Taitaja2024 -semifinaali.