Lataa pdf

Musiikkituotannon ammattitutkinto, lauluntekijä

Koulutusaika: 3.8.2023 – 20.12.2024
Hakuaika: 21.2.2023 – 19.5.2023
Osaamisala: Laulun tekemisen osaamisala

Koulutuksen kuvaus

Lauluntekijä on säveltäjä ja/tai sanoittaja, joka säveltää ja sanoittaa julkaisukelpoista musiikkia, ymmärtää musiikin tuotantoprosessin vaatimukset ja tuottaa säveltämistään ja sanoittamistaan lauluista ammattimaisia demoja.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa on keskeistä tiimioppiminen, aidot kontaktit musiikkibisneksen ytimeen sekä musiikkialan työelämäprojektit.

Kenelle

Peruskoulu, ylioppilastutkinto tai ammatillinen tutkinto sekä kokemusta musiikkialalta tai vahva musiikin harrastustausta. Koulutus ei ole mukana yhteisvalinnassa, joten koulutukseen hakeudutaan jatkuvan haun kautta.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus maksaa opiskelijalle 900 euroa, joka laskutetaan erissä. Lisäksi jonkin verran kustannuksia voi tulla opintokäynneistä.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Muuta huomioitavaa

Täytä sähköinen hakulomake 17.5.2023 mennessä. Vastatessasi lomakkeen avoimeen kysymykseen kerro myös siitä, millainen musiikillinen tausta sinulla on, ja mihin tähtäät musiikkialalla.

Työnäytteet: Lähetä kaksi demotallennetta säveltämistäsi ja/tai sanoittamistasi lauluista. Jos työnäytteenä on yhteistyössä syntynyt tuotanto, sinun tulee eritellä oma osuutesi tuotannosta. Liitä mukaan myös laulujen lyriikat, jos olet toiminut laulujen sanoittajana.

Lähetä työnäytteet 17.5.2023 mennessä osoitteeseen: musiikki.ikaalinen@gmail.com
Hakemusten ja työnäytteiden perusteella osa hakijoista kutsutaan valintapäivään Ikaalisiin. Valintapäivät ovat joko 29.5. tai 1.6. tai 2.6.2023. Päivä sisältää henkilökohtaisen keskustelun sekä tiimitehtäviä.

Lisätietoja antaa

Koulutusvastaava Minna Hauhia
040 839 2911
minna.hauhia@sasky.fi