Lataa pdf

Musiikkituotannon ammattitutkinto, lauluntekijä

Koulutusaika: 5.8.2021 – 21.12.2022
Hakuaika: 23.2.2021 – 21.5.2021
Osaamisala: Laulun tekemisen osaamisala

Koulutuksen kuvaus

Lauluntekijä on säveltäjä ja/tai sanoittaja, joka säveltää ja sanoittaa julkaisukelpoista musiikkia, ymmärtää musiikin tuotantoprosessin vaatimukset ja tuottaa säveltämistään ja sanoittamistaan lauluista ammattimaisia demoja.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa on keskeistä tiimioppiminen, aidot kontaktit musiikkibisneksen ytimeen sekä musiikkialan työelämäprojektit.

Kenelle

Peruskoulu, ylioppilastutkinto tai ammatillinen tutkinto sekä kokemusta musiikkialalta tai vahva musiikin harrastustausta. Koulutus ei ole mukana yhteisvalinnassa, joten koulutukseen hakeudutaan jatkuvan haun kautta.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus maksaa opiskelijalle 800 euroa, joka laskutetaan erissä. Lisäksi jonkin verran kustannuksia voi tulla opintokäynneistä.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Muuta huomioitavaa

Täytä sähköinen hakulomake 21.5.2021 mennessä. Vastatessasi lomakkeen avoimeen kysymykseen kerro myös siitä, millainen musiikillinen tausta sinulla on ja mihin tähtäät musiikkialalla.

Lauluntekijän työnäyte: Kaksi laulutekstiä, kokonaista laulua tai tuotantoa, jotka edustavat sinua tekijänä mahdollisimman hyvin. Jos työnäytteenä on yhteistuotanto, sinun tulee eritellä oma osuutesi tuotannosta.
Lähetä työnäyte osoitteeseen musiikki.ikaalinen@gmail.com 21.5.2021 mennessä.

Osa hakijoista kutsutaan hakemusten ja työnäytteiden perusteella valintapäivään Ikaalisiin 2.-3.6.2021. Päivä sisältää henkilökohtaisen keskustelun sekä tiimitehtäviä.

Lisätietoja antaa

Koulutusvastaava Minna Hauhia
040 839 2911
minna.hauhia@sasky.fi