Siirry sisältöön

Ruoveden lukio palkitsi opiskelijoita

Ruoveden lukiossa palkittiin vuoden lopuksi ansioituneita erityislinjojen opiskelijoita.

Urheilulinja

Ruoveden lukion Vuoden 2021 urheilulinjan opiskelija on tyttöjen Superpesiksen hopeamitalijoukkue Kirittärien lukkari Ronja Salmela. Lukkarina Ronja on ollut ratkaisevassa asemassa Kirittärien peleissä. Ronja on myös pelannut tämän vuoden Kirittärien naisten Ykköspesisjoukkueessa. Lukio-opintojen ja huippu-urheilun yhdistäminen on onnistunut Ronjalta hienosti. Ronja opiskelee 3. vuotta urheilulinjalla.

Pesäpalloilija, jolla vaaleat hiukset letillä ja oranssi-musta peliasu yllään, kädessä räpylä, taustalla näkyy kaksi sini-valkoisiin asuihin pukeutunutta pelaajaa ja heidän taustallaan katsomo, jossa muutama ihminen.
Vuoden 2021 urheilulinjan opiskelija Ronja Salmela. (Kuva: @fotoantti)

eSports

Vuoden 2021 eSports-opiskelija on Jesse Ojalehto  (Kuva: Jesse Ojalehto) Jesse on toiminut useamman vuoden aktiivisesti e-urheilun parissa ja on tänä vuonna lukio-opintojen ohella mm. opettanut podcastin ja pelistriimauksen tekemistä, pitänyt eSports-kerhoa ja perehdyttänyt opettajia VR-laitteiden käyttöön (virtual reality). Jesse opiskelee 3. vuotta eSports-linjalla.

Henkilö musta-punaisessa ruutupaidassa tietokoneen äärellä kuulokkeet korvilla, kuvan ympärillä violetin värinen tausta, jossa koodikielellä tekstejä.
Vuoden 2021 eSports -opiskelja Jesse Ojalehto (Kuva: Jesse Ojalehto)

Ratsastuslinja

Ratsastuslinjan vuoden 2021 opiskelijaksi on valittu Viivi Särkijärvi saavutuksistaan Suomen ratsastajainliiton kilpailuissa kaudella 2021. Viivi kilpailee esteratsastuksessa hevosenaan Mon Arh.  Viivi opiskelee 2. vuotta ratsastuslinjalla.

Tumma hevonen, jonka selässä ratsastaja valkoisissa housuissa ja tummansinisessä takissa hyppäämässä puna-valkoisen esteen yli hiekkakentällä, taustalla näkyy metsää.
Vuoden 2021 ratsastuslinjan opiskelija Viivi Särkijärvi (Kuva: Tuula Nelimarkka)

Eläinlääketieteellinen linja

Lisäksi eläinlääketieteellisen linjan vuoden 2021 opiskelijaksi on valittu 2. vuoden opiskelija Iina Skogberg. EL-linjan opiskelijat valitsivat Iinan keskuudestaan. Iina on aktiivinen ja taitava opiskelija.

Sasky onnittelee lämpimästi kaikkia tunnustuksen saaneita opiskelijoita!