Sasky mukana oppisopimusviikolla

Sasky on mukana 3.-9.10.2022 valtakunnallisella oppisopimusviikolla, joka järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Oppisopimusviikon tarkoituksena on, että mahdollisimman moni kuulisi oppisopimusopiskelun sekä työelämässä oppimisen lukuisista mahdollisuuksista sekä toisi esiin ammatillista osaamistaan. Oppisopimusviikon järjestäjänä toimii OPSO – Suomen Oppisopimusosaajat ry.

Saskyssa oppisopimusviikkoa vietetään oppilaitoksissa monin eri tavoin, lisäksi aihetta tuodaan viikon aikana esille Saskyn sosiaalisen median kanavilla. SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut järjestää viikolla Saskyn oppilaitoksia kiertävän oppisopimuksen Roadshow’n, jossa ko. yksikön edustajat kertovat oppisopimuksen eri vaihtoehdoista. Roadshow’n yhteydessä järjestetään myös aiheeseen liittyvä kilpailu, joten kannattaa tulla mukaan kuulemaan oppisopimuksesta ja osallistumaan hienojen palkintojen arvontaan.

Roadshow -aikataulu

  • Torstai 6.10.2022 klo 10.00-13.00
    Mäntän seudun koulutuskeskus, ala-aula
  • Torstai 6.10.2022 klo 10.30-12.20
    Tampereen palvelualojen ammattiopisto, ala-aula
  • Perjantai 7.10.2022 klo 10.30 -12.30
    Sastamalan oppilaitokset, Ratakatu 36, infokioski opiskelijaravintolan läheisyydessä

Tietoiskut henkilöstölle

Oppisopimusviikolla järjestetään myös oppisopimusinfoja Saskyn henkilöstölle Teamsin kautta. Samansisältöiset tietoiskut ovat tarjolla kolmena eri ajankohtana, mukaan pääset linkkiä napsauttamalla. Asiantuntijoina toimivat Sasky oppisopimus- ja työelämäpalveluiden koulutuspäälliköt Marja Kivivuori ja Susanna Pirttinen.

Tervetuloa mukaan oppisopimusviikon tapahtumiin!

Tummansinisellä pohjalla tekstit Oppisopimusviikko 3.-9.10.2022 ja me olemme mukana.