SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut | Sasky

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut vastaa Saskyn järjestämisluvassa olevasta laajennetusta oppisopimuskoulutuksen järjestämistehtävästä. Yksikkö toimii koko Saskyn toiminta-alueella ja myös tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa.

Laajennetun oppisopimuskoulutuksen järjestämistehtävä

Oppisopimuksella on mahdollista suorittaa ammatillisia tutkintoja kaikissa Saskyn oppilaitoksissa. Kukin oppilaitos vastaa oppisopimuksista niiden tutkintojen osalta, joita kyseisessä oppilaitoksessa muutoinkin voi suorittaa.

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelujen puoleen voi kääntyä, jos halutaan suorittaa jokin muu ammatillinen tutkinto tai tutkinnon osa. Tällöin puhutaan laajennetun oppisopimuskoulutuksen järjestämistehtävästä, josta Saskyssa siis vastaa SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut. Laajennettu oppisopimuksen järjestämistehtävä tarkoittaa oikeutta hankkia koulutusta myös esim. toiselta koulutuksen järjestäjältä tai muulta taholta. Hankinnan kohteena voi olla mikä vaan ammatillinen tutkinto (164 erilaista) tai tutkinnon osat. Kohdealueena on koko Suomi, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot

Laajennetun oppisopimuskoulutuksen järjestämistehtävän lisäksi SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelujen kautta on tällä hetkellä mahdollista suorittaa seuraavat tutkinnot:

  • Lähiesimiestyön ammattitutkinto
  • Liiketoiminnan ammattitutkinto
  • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
  • Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Yhteistyö Aiko Academy Oy:n kanssa

Lisäksi SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelu tekee yhteistyötä Aiko Academy Oy:n kanssa markkinoimalla osakeyhtiön toimintaa ja järjestämällä joitakin yrityskohtaisia lisä- tai korttikoulutuksia.

Yhteystiedot

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Hoikantie 15
38100 Sastamala

SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Koulukatu 18
33200 Tampere

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten saamme sinulle tai yrityksellesi hankittua sopivan koulutuksen.

Oppisopimussihteeri Terhi Suontaka,
puh, 050 344 4767

Oppisopimussihteeri Raisa Aoki,
puh. 040 195 6205

Koulutuspäällikkö Susanna Pirttinen,
puh. 044 560 4518

Koulutuspäällikkö Marja Kivivuori
puh. 040 480 6658

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sasky.fi Koko Saskyn henkilöstön yhteystiedot löydät täältä.