Siirry sisältöön

Sastamalan kesätyötori 2021 -podcast

Yritykset ja kesätyöpaikanhakijat kohtaavat tänäkin vuonna, kun Sastamalassa toteutetaan perinteinen Kesätyötori uudella tavalla. Podcastissa 12 yritystä kertoo kesätyötarjonnastaan, hakumenettelystä sekä hyvän hakijan ominaisuuksista. Kesätöitä tarjoavat podcastissa mm. Pirkanmaan osuuskauppa, Vexve, Mattilan Marjatila ja Esperi. Podcast ilmestyy kahtena jaksona, joiden kesto on noin 30 minuuttia / jakso. Podcastit ovat kuunneltavissa 8.2.alkaen täältä(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan).

Mukana järjestelyissä ovat SASKY koulutuskuntayhtymä, Sastamalan kaupunki sekä 4H-yhdistykset. Podcastin toteuttaminen on suunniteltu, kilpailutettu, ohjeistettu ja aikataulutettu Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa –Seutukaupunkihankkeessa, jossa Sasky on osatoteuttaja. Podcastin tuottaa Villilä Korporaatio Osuuskunta. 

Lisäksi Sastamalan kaupungin tiimi on ollut yhteydessä yrityksiin ja kaupungin nettisivul(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)t(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan)a(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) löytyy lisätietoja kesätöistä ja 4H-yrittäjyydestä sekä linkkejä kesätyöpaikkoihin. 

Podcast on 45 minuutin pituinen ääninauhoite ja haastattelijoina toimivat paikalliset nuoret. Nauhoitus on tehty Vexve-areenan tiloissa. Peruskoulun, lukion ja ammatillisen oppilaitoksen kanssa on sovittu, että nuoret kuuntelevat podcastin joko oppituntien aikana tai itsenäisesti, ja tekevät kysymyksiin liittyvät tehtävät. Podcastista tulee saataville myös puhtaaksi kirjoitettu tekstiversio, jossa saavutettavuus on huomioitu.  

Podcastin nauhoitusta Vexve Areenalla