Ajankohtaista
-
Tiimityötä ja keittiön sykettä – kokkiopiskelijat jakavat kokemuksiaan
Sanni ja Henry etenevät Saskyn kokkiopinnoissa. Lue heidän kokemuksistaan käytännönläheisessä koulutuksessa, joka painottaa tiimityötä ja vastuunkantoa.
-
Bistro Intola – pop up -ravintola asiakkaita ja oppimista varten
Bistro Intola on oppimisympäristö, jossa kokki- ja tarjoilijaopiskelijat hoitavat kaiken menujen suunnittelusta asiakaspalveluun ja markkinointiin.
-
Hoiva-avustajia kansainvälisestä ryhmästä
Monikulttuuriset hoiva-avustajat valmiina työelämään - ensimmäiset HELMA-hankkeen opiskelijat valmistuivat.
-
#saskylaiset Jussi Haavisto löysi oppisopimuksen kautta uuden suunnan uralleen
Jussi Haavisto, 36-vuotias dialogivalmentaja Tampereelta, on kulkenut mielenkiintoisen matkan oppisopimuskoulutuksen kautta uudelle uralle.
-
#saskylaiset – Mikan opiskelijatarina
Mika Laine suuntaa kohti uutta uraa ja opiskelee erä- ja luonto-oppaaksi Saskyssa Osaralla.
-
Tyrwään Joulutalo – jouluista tunnelmaa ja opiskelijoiden upeaa osaamista
Tyrwään Joulutalolla tehdään vahvaa yhteistyötä yli oppilaitos- ja ammattialarajojen.
-
saskylaiset – Annan opiskelijatarina
Anna Forstenin kaipuu luonnon ääreen johti hänet opiskelemaan luonnontuoteneuvojaksi pitkän kansainvälisen uran jälkeen.
-
Moniarvoinen mediaympäristö haastaa turvallisuuskulttuuria
PuheeX -hankkeessa vahvistetaan tietoisuutta turvallisuudesta ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.