Siirry sisältöön

Digitaalinen markkinointi

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Nuori nainen istuu portailla kannettava tietokone sylissään.
Oppilaitos:
Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos, Huittinen
Koulutustyyppi:
Ammattitutkinto
Teemat:
Liiketoiminta
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Digitaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi

Liiketoiminnan osaajia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Liiketoiminnan ammattitutkinto antaa valmiudet paitsi vaativampiin liike-elämän tehtäviin siirtymiseen, myös käytännön työkaluja työn tueksi yrittäjänä tai erilaisten yritysten tai muiden organisaatioiden työntekijänä.

Tässä digitaaliseen markkinointiin painottuvassa kokonaisuudessa käsitellään muun muassa markkinointiviestintää ja brändin kehittämistä, digimarkkinoinnin keskeisiä ohjelmistoja ja verkkosivustoja, hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisällöntuottamista sekä projektinhallintaa.

Tutkinnon suorittanut osaa toimia asiakaslähtöisesti ja hänellä on hyvät viestintävalmiudet sekä vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa ja talouden hallinnan taitoja. Hän selviytyy erilaisissa viestintätekniikan toimintaympäristöissä tarkoituksenmukaisesti, verkostoituu ammatillisesti ja kehittää suunnitelmallisesti liiketoiminnan osaamistaan.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, ja mukana on myös tiimityöskentelyä. Tutkinto suoritetaan näytöillä aidoissa työelämän työtehtävissä.

Tällä hetkellä ei hakua avoinna tähän koulutukseen

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä toimiville henkilöille. Koulutus sopii myös digitaalisesta markkinoinnista kiinnostuneille ja näihin tehtäviin pyrkiville. Hakijalta edellytetään tietoteknisiä taitoja ja perusohjelmien hallintaa sekä itseohjautuvuutta.

Koulutuksen sisältö

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä ja sisällöt painottuvat digitaaliseen markkinointiin. Koulutus koostuu pakollisesti tutkinnon osasta Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp) sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta:

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun/ryhmähaastattelun perusteella. Kutsun haastatteluun saat sähköpostilla heti hakuajan päättymisen jälkeen.

Vuoden 2024 haastattelut pidetään TEAMS:in välityksellä 14.2. ja 28.3. klo 14-16 välisenä aikana.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 250 €.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammattitutkinnon suorittaminen antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Lisätietoja antaa: