Lataa pdf

Musiikkituotannon ammattitutkinto, musiikkimanageri

Koulutusaika: 11.1.2021 – 27.5.2022
Hakuaika: 9.9.2020 – 20.11.2020
Osaamisala: Musiikin manageroinnin osaamisala

Koulutuksen kuvaus

Musiikkimanageri suunnittelee, markkinoi ja toteuttaa musiikkialan projekteja ja tapahtumia, manageroi musiikkialan toimijoita ja ymmärtää brändin rakentamisen osana musiikkialan managerointia.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa on keskeistä tiimioppiminen, aidot kontaktit musiikkibisneksen ytimeen sekä musiikkialan työelämäprojektit.

Kenelle

Peruskoulu, ylioppilastutkinto tai ammatillinen tutkinto sekä kokemusta musiikkialalta tai vahva musiikin harrastustausta.

Kustannukset opiskelijalle

Koulutus maksaa opiskelijalle 800 euroa, joka laskutetaan erissä. Lisäksi jonkin verran kustannuksia voi tulla opintokäynneistä.

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammattitutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Muuta huomioitavaa

Täytä sähköinen hakulomake 20.11.2020 mennessä. Vastatessasi lomakkeen avoimeen kysymykseen kerro myös siitä, millainen musiikillinen tausta sinulla on ja mihin tähtäät musiikkialalla.
Lähetä työnäyte osoitteeseen musiikki.ikaalinen@gmail.com 20.11.2020 mennessä. Työnäytteessä sinun tulee kuvata lyhyesti millaiset tavoitteet sinulla on musiikkialan toimijana sekä kertoa millaista musiikkiprojektia tai -tapahtumaa haluat opintojen aikana suunnitella, kehittää ja toteuttaa.

Osa hakijoista kutsutaan hakemusten ja työnäytteiden perusteella valintapäivään Ikaalisiin 30.11.-1.12.2020. Päivä sisältää henkilökohtaisen keskustelun sekä tiimitehtäviä.

Lisätietoja antaa

Koulutusvastaava Minna Hauhia
040 839 2911
minna.hauhia@sasky.fi