Ravintola- ja cateringalan osatutkinto, kahvilatyöntekijä
Koulutuksen kuvaus
Toteutetaan yhteistyössä Ammatti-instituutti Iisakin (Hämeenkyrö) ja työelämän kanssa. Opinnot sisältävät käytännön työtehtävissä toimimista työpaikalla (koulutus- tai oppisopimuksella) sekä käytäntöä täydentävää lähi- ja verkko-opiskelua.
Koulutuksen sisältö
Kahvilatyöntekijän koulutuksessa suoritetaan ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta seuraavat tutkinnon osat: ravitsemispalveluissa toimiminen ja kahvilapalvelut.
Kenelle
Kahvilatyöntekijän koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, kahvilan ruoka- ja juomatuotteiden valmistamisesta, tarjoilusta sekä myynnistä.
Sinulla voi myös olla jo alan työkokemusta ja haluat päivittää ja kehittää osaamistasi. Koulutus ei vaadi pohjakoulutusta.
Kustannukset opiskelijalle
Kustannuksia syntyy mm. työvaatteista ja -kengistä, koulumatkoista, sähköisestä oppimateriaalista (eKampus) sekä hygieniaosaamiskortin sekä mahdollisen anniskelupassin suorittamisesta.
Jatko-opintomahdollisuudet
Lisää koulutusta voi hankkia suorittamalla ravintola- ja cateringalan perustukinnon kokonaisuudessaan.
Muuta huomioitavaa
Koulutuksen arvioitu kesto 6 kk ja opinnot voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Oppimisen kehittymistä seurataan osaamispassin avulla.
Lisätietoja antaa
vs. opinto-ohjaaja Juha Tapio, sähköposti: juha.tapio@sasky.fi, 044 034 5747
opettaja Annukka Halonen, sähköposti: annukka.halonen@sasky.fi, 044 755 4423
opettaja Nina Särkikanta, sähköposti: nina.sarkikanta@sasky.fi, 044 755 4424