Lataa pdf

Ravintola- ja cateringalan osatutkinto, kahvilatyöntekijä

Koulutusaika: 1.9.2022 – 31.5.2023
Hakuaika: 2.1.2023 – 31.12.2023

Koulutuksen kuvaus

Toteutetaan yhteistyössä Ammatti-instituutti Iisakin (Hämeenkyrö) ja työelämän kanssa. Opinnot sisältävät käytännön työtehtävissä toimimista työpaikalla (koulutus- tai oppisopimuksella) sekä käytäntöä täydentävää lähi- ja verkko-opiskelua.

Koulutuksen sisältö

Kahvilatyöntekijän koulutuksessa suoritetaan ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta seuraavat tutkinnon osat: ravitsemispalveluissa toimiminen ja kahvilapalvelut.

Kenelle

Kahvilatyöntekijän koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, kahvilan ruoka- ja juomatuotteiden valmistamisesta, tarjoilusta sekä myynnistä.
Sinulla voi myös olla jo alan työkokemusta ja haluat päivittää ja kehittää osaamistasi. Koulutus ei vaadi pohjakoulutusta.

Kustannukset opiskelijalle

Kustannuksia syntyy mm. työvaatteista ja -kengistä, koulumatkoista, sähköisestä oppimateriaalista (eKampus) sekä hygieniaosaamiskortin sekä mahdollisen anniskelupassin suorittamisesta.

Jatko-opintomahdollisuudet

Lisää koulutusta voi hankkia suorittamalla ravintola- ja cateringalan perustukinnon kokonaisuudessaan.

Muuta huomioitavaa

Koulutuksen arvioitu kesto 6 kk ja opinnot voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Oppimisen kehittymistä seurataan osaamispassin avulla.

Lisätietoja antaa

vs. opinto-ohjaaja Juha Tapio, sähköposti: juha.tapio@sasky.fi, 044 034 5747
opettaja Annukka Halonen, sähköposti: annukka.halonen@sasky.fi, 044 755 4423
opettaja Nina Särkikanta, sähköposti: nina.sarkikanta@sasky.fi, 044 755 4424

Hae koulutukseen