Lataa pdf

Ravintola- ja cateringalan osatutkinto, kahvilatyöntekijä

Hakuaika: 2.1.2023 – 31.12.2023

Koulutuksen kuvaus

Toteutetaan yhteistyössä Ammatti-instituutti Iisakin (Hämeenkyrö) ja työelämän kanssa. Opinnot sisältävät käytännön työtehtävissä toimimista työpaikalla (koulutus- tai oppisopimuksella) sekä käytäntöä täydentävää lähi- ja verkko-opiskelua.

Koulutuksen sisältö

Kahvilatyöntekijän koulutuksessa suoritetaan ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta seuraavat tutkinnon osat: ravitsemispalveluissa toimiminen ja kahvilapalvelut.

Kenelle

Kahvilatyöntekijän koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, kahvilan ruoka- ja juomatuotteiden valmistamisesta, tarjoilusta sekä myynnistä.
Sinulla voi myös olla jo alan työkokemusta ja haluat päivittää ja kehittää osaamistasi. Koulutus ei vaadi pohjakoulutusta.

Kustannukset opiskelijalle

Kustannuksia syntyy mm. työvaatteista ja -kengistä, koulumatkoista, sähköisestä oppimateriaalista (eKampus) sekä hygieniaosaamiskortin sekä mahdollisen anniskelupassin suorittamisesta.

Jatko-opintomahdollisuudet

Lisää koulutusta voi hankkia suorittamalla ravintola- ja cateringalan perustukinnon kokonaisuudessaan.

Muuta huomioitavaa

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.
Kaikki hakijat kutsutaan haastatteluun.

Koulutuksen arvioitu kesto 6 kk ja opinnot voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan. Oppimisen kehittymistä seurataan osaamispassin avulla.

Kesällä tulleet hakemukset käsitellään elokuun alussa.

Lisätietoja antaa

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki
opinto-ohjaaja Tarja Perolainen, tarja.perolainen@sasky.fi, p. 050 338 3314
opettaja Annukka Halonen, annukka.halonen@sasky.fi, p. 044 755 4423
opettaja Nina Särkikanta, nina.sarkikanta@sasky.fi, p. 044 755 4424

Hae koulutukseen