Siirry sisältöön

Ruokalista Hämeenkyrö

Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti(avautuu uuteen ikkunaan) (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Viikko 5

Maanantai 27.1.
Lihapyörykät (L, G, M), perunasose, kastike

Tiistai 28.1.
Lohikeitto (L, G), jälkiruoka

Keskiviikko 29.1.
Jauheliha-texmexvuoka (L)

Torstai 30.1.
Kanakastike (L, G), riisi

Perjantai 31.1.
Pyttipannu (L, G, M)

Viikko 6

Maanantai 3.2.
Kalaleike (L), perunat, kastike

Tiistai 4.2.
Ruoka talon tapaan (L)

Keskiviikko 5.2.
Broileririsotto (L, G, M), Runebergintorttu

Torstai 6.2.
Hernekeitto (L, G, M), pannari

Perjantai 7.2.
Makkarakastike (L, M), perunat

Viikko 7

Maanantai 10.2.
Kebabstroganov (L, G), riisi

Tiistai 11.2.
Lohimureke (L, G), perunat, kastike

Keskiviikko 12.2.
Nakkikeitto (L, G, M), marjarahka

Torstai 13.2.
Riistakiusaus (L, G)

Perjantai 14.2.
Broileripihvi (L, G, M), riisi, kastike

Viikko 8

Maanantai 17.2.
Broilerikeitto (L, G)

Tiistai 18.2.
Jauhelihakastike (L), pasta

Keskiviikko 19.2.
Lihaperunaviipalelaatikko (L, G, M)

Torstai 20.2.
Kalapuikot (L, M), perunasose, kastike

Perjantai 21.2.
Makkaravuoka (L, G), perunat

Viikko 10

Maanantai 3.3.
Riistajuustokäristys (L, G), riisi

Tiistai 4.3.
Lihakeitto (L, G, M), laskiaispulla

Keskiviikko 5.3.
Mustamakkara (L, M), perunasalaatti

Torstai 6.3.
Janssoninkiusaus (L, G)

Perjantai 7.3.
Kanapuikko (L), riisi, cyrry-kastike