Siirry sisältöön

Ruokalista Hämeenkyrö

Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti(avautuu uuteen ikkunaan) (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Viikko 12

Maanantai 17.3.
Lindströminpihvit (L, G, M), perunat, kastike

Tiistai 18.3.
Tonnikalapasta (L)

Keskiviikko 19.3.
Broilerinkoipi (L, G, M), riisi, currykastike

Torstai 20.3.
Siskonmakkarakeitto (L, G, M)

Perjantai 21.3.
Pippurihärkä (L), perunat

Viikko 13

Maanantai 24.3.
Juustoinen broilerikastike (L), riisi

Tiistai 25.3.
Kinkkukiusaus (L, G)

Keskiviikko 26.3.
Kalakeitto (L, G), jälkiruoka

Torstai 27.3.
Louisiananpata (L, G, M), perunat

Perjantai 28.3.
Kebakot (L, M), kermaperunat

Viikko 14

Maanantai 31.3.
Keittoja talon tapaan (L, G, M), mustikkarahka

Tiistai 1.4.
Lohipihvit (L, M), perunat, kastike

Keskiviikko 2.4.
Välimeren kalkkunakastike (L), riisi

Torstai 3.4.
Lihamakaronilaatikko (L)

Perjantai 4.4.
Possukastike (L), perunat

Viikko 15

Maanantai 7.4.
Broileririsotto (L, G)

Tiistai 8.4.
Jauhelihapihvit (L, G, M), perunasose

Keskiviikko 9.4.
Majatalon isännän pastavuoka (L)

Torstai 10.4.
Lihakeitto (L, G, M), hedelmäsalaatti

Perjantai 11.4.
Kebabstroganov (L), riisi

Viikko 16

Maanantai 14.4.
Chili con carne (L, G, M), riisi

Tiistai 15.4.
Nakkikeitto (L, G, M)

Keskiviikko 16.4.
Kievinkana (L), riisi, mämmi, vanilla

Torstai 17.4.
Lammaspyörykät (L, G, M), kermaperunat

Perjantai 18.4.