Sasky Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipisteen ruokalista
Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).
Viikko 2
Maanantai 6.1.
—
Tiistai 7.1.
Broilerikastike (L, G), riisi
Keskiviikko 8.1.
Kinkkukiusaus (L, G)
Torstai 9.1.
Lihakeitto (L, G, M), marjarahka
Perjantai 10.1.
Jauhelihapihvit (L, G, M), perunat, kastike
Viikko 3
Maanantai 13.1.
Kalakeitto (L, G), marjarahka
Tiistai 14.1.
Uunimakkara (L, G, M), perunasose
Keskiviikko 15.1.
Kebab-pastavuoka (L)
Torstai 16.1.
Kanaleike (L), riisi, currykastike
Perjantai 17.1.
Jauhelihakastike (L, M), perunat
Viikko 4
Maanantai 20.1.
Broilerikiusaus (L, G)
Tiistai 21.1.
Pinaattikeitto (L), lihapiirakka, omenakaurapaistos
Keskiviikko 22.1.
Kalaa sitruunakastikkeessa (L), perunat
Torstai 23.1.
Lihamakaronilaatikko (L)
Perjantai 24.1.
Pippurihärkä (L), perunasose
Viikko 5
Maanantai 27.1.
Lihapyörykät (L, G, M), perunasose, kastike
Tiistai 28.1.
Lohikeitto (L, G), jälkiruoka
Keskiviikko 29.1.
Jauheliha-texmexvuoka (L)
Torstai 30.1.
Kanakastike (L, G), riisi
Perjantai 31.1.
Pyttipannu (L, G, M)