Siirry sisältöön

Sasky Ammatti-instituutti Iisakki, Hämeenkyrön toimipisteen ruokalista

Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti(avautuu uuteen ikkunaan) (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Viikko 2

Maanantai 6.1.

Tiistai 7.1.
Broilerikastike (L, G), riisi

Keskiviikko 8.1.
Kinkkukiusaus (L, G)

Torstai 9.1.
Lihakeitto (L, G, M), marjarahka

Perjantai 10.1.
Jauhelihapihvit (L, G, M), perunat, kastike

Viikko 3

Maanantai 13.1.
Kalakeitto (L, G), marjarahka

Tiistai 14.1.
Uunimakkara (L, G, M), perunasose

Keskiviikko 15.1.
Kebab-pastavuoka (L)

Torstai 16.1.
Kanaleike (L), riisi, currykastike

Perjantai 17.1.
Jauhelihakastike (L, M), perunat

Viikko 4

Maanantai 20.1.
Broilerikiusaus (L, G)

Tiistai 21.1.
Pinaattikeitto (L), lihapiirakka, omenakaurapaistos

Keskiviikko 22.1.
Kalaa sitruunakastikkeessa (L), perunat

Torstai 23.1.
Lihamakaronilaatikko (L)

Perjantai 24.1.
Pippurihärkä (L), perunasose

Viikko 5

Maanantai 27.1.
Lihapyörykät (L, G, M), perunasose, kastike

Tiistai 28.1.
Lohikeitto (L, G), jälkiruoka

Keskiviikko 29.1.
Jauheliha-texmexvuoka (L)

Torstai 30.1.
Kanakastike (L, G), riisi

Perjantai 31.1.
Pyttipannu (L, G, M)