Siirry sisältöön

Ruokalista Hämeenkyrö

Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti(avautuu uuteen ikkunaan) (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Viikko 16

Maanantai 14.4.
Kinkkukastike (L), pasta

Tiistai 15.4.
Nakkikeitto (L, G, M)

Keskiviikko 16.4.
Kievinkana (L), riisi, mämmi, vanilla

Torstai 17.4.
Lammaspyörykät (L, G, M), kermaperunat

Perjantai 18.4.

Viikko 17

Maanantai 21.4.

Tiistai 22.4.
Pyttipannu (L, G, M)

Keskiviikko 23.4.
Saaristomeren kala (L, G), perunat

Torstai 24.4.
Broileri-perunavuoka (L, G)

Perjantai 25.4.
Makkara-sipulivuoka (L, G), perunat

Viikko 18

Maanantai 28.4.
Jauhelihakastike (L), perunat

Tiistai 29.4.
Tonnikalapastavuoka (L)

Keskiviikko 30.4.
Nakit (L, G, M), perunasose, munkki ja sima

Torstai 1.5.

Perjantai 2.5.

Viikko 19

Maanantai 5.5.
Riista-juustokäristys (L), riisi

Tiistai 6.5.
Makkarapihvit (L, G, M), perunasose

Keskiviikko 7.5.
Broilerikeitto (L, G), jälkiruoka

Torstai 8.5.
Lohimureke (L, G), perunat, kermaviilikastike

Perjantai 9.5.
Lasagnette (L)

Viikko 20

Maanantai 12.5.
Broileripyörykät (L, G, M), riisi, currykastike

Tiistai 13.5.
Lohikiusaus (L, G)

Keskiviikko 14.5.
Nakkikastike (L), perunat

Torstai 15.5.
Kebabpastavuoka (L)

Perjantai 16.5.
Kinkkupizza (L)