Ruokalista Hämeenkyrö
Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).
Viikko 16
Maanantai 14.4.
Kinkkukastike (L), pasta
Tiistai 15.4.
Nakkikeitto (L, G, M)
Keskiviikko 16.4.
Kievinkana (L), riisi, mämmi, vanilla
Torstai 17.4.
Lammaspyörykät (L, G, M), kermaperunat
Perjantai 18.4.
—
Viikko 17
Maanantai 21.4.
—
Tiistai 22.4.
Pyttipannu (L, G, M)
Keskiviikko 23.4.
Saaristomeren kala (L, G), perunat
Torstai 24.4.
Broileri-perunavuoka (L, G)
Perjantai 25.4.
Makkara-sipulivuoka (L, G), perunat
Viikko 18
Maanantai 28.4.
Jauhelihakastike (L), perunat
Tiistai 29.4.
Tonnikalapastavuoka (L)
Keskiviikko 30.4.
Nakit (L, G, M), perunasose, munkki ja sima
Torstai 1.5.
—
Perjantai 2.5.
—
Viikko 19
Maanantai 5.5.
Riista-juustokäristys (L), riisi
Tiistai 6.5.
Makkarapihvit (L, G, M), perunasose
Keskiviikko 7.5.
Broilerikeitto (L, G), jälkiruoka
Torstai 8.5.
Lohimureke (L, G), perunat, kermaviilikastike
Perjantai 9.5.
Lasagnette (L)
Viikko 20
Maanantai 12.5.
Broileripyörykät (L, G, M), riisi, currykastike
Tiistai 13.5.
Lohikiusaus (L, G)
Keskiviikko 14.5.
Nakkikastike (L), perunat
Torstai 15.5.
Kebabpastavuoka (L)
Perjantai 16.5.
Kinkkupizza (L)