Ruokalista Hämeenkyrö
Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).
Viikko 19
Maanantai 5.5.
Riista-juustokäristys (L), riisi
Tiistai 6.5.
Makkarapihvit (L, G, M), perunasose
Keskiviikko 7.5.
Broilerikeitto (L, G), jälkiruoka
Torstai 8.5.
Lohimureke (L, G), perunat, kermaviilikastike
Perjantai 9.5.
Lasagnette (L)
Viikko 20
Maanantai 12.5.
Broileripyörykät (L, G, M), riisi, currykastike
Tiistai 13.5.
Lohikiusaus (L, G)
Keskiviikko 14.5.
Nakkikastike (L), perunat
Torstai 15.5.
Kebabpastavuoka (L)
Perjantai 16.5.
Ruoka talon tapaan
Viikko 21
Maanantai 19.5.
Lohipastavuoka (L)
Tiistai 20.5.
Lihapyörykät (L,G,M), perunasose
Keskiviikko 21.5.
Makkarakeitto (L,G,M), jälkiruoka
Torstai 22.5.
Broilerikastike (L), riisi
Perjantai 23.5.
Kinkkupizza (L)