Siirry sisältöön

Ruokalista Hämeenkyrö

Ammatti-instituutti Iisakin keittiön Oiva-raportti(avautuu uuteen ikkunaan) (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Viikko 19

Maanantai 5.5.
Riista-juustokäristys (L), riisi

Tiistai 6.5.
Makkarapihvit (L, G, M), perunasose

Keskiviikko 7.5.
Broilerikeitto (L, G), jälkiruoka

Torstai 8.5.
Lohimureke (L, G), perunat, kermaviilikastike

Perjantai 9.5.
Lasagnette (L)

Viikko 20

Maanantai 12.5.
Broileripyörykät (L, G, M), riisi, currykastike

Tiistai 13.5.
Lohikiusaus (L, G)

Keskiviikko 14.5.
Nakkikastike (L), perunat

Torstai 15.5.
Kebabpastavuoka (L)

Perjantai 16.5.
Ruoka talon tapaan

Viikko 21

Maanantai 19.5.
Lohipastavuoka (L)

Tiistai 20.5.
Lihapyörykät (L,G,M), perunasose

Keskiviikko 21.5.
Makkarakeitto (L,G,M), jälkiruoka

Torstai 22.5.
Broilerikastike (L), riisi

Perjantai 23.5.
Kinkkupizza (L)