Ruokalista Huittinen
Ateriaan kuuluvat: Salaattipöytä, leipä, levite, juoma ja kahvi sekä keittopäivänä jälkiruoka
Muutokset ruokalistaan mahdollisia. Erityisruokavaliot ilmoitetaan ravitsemispäällikölle.
G=gluteeniton, L=laktoositon, M=maidoton, VL=vähälaktoosinen, N=naudanliha, S=sianliha
VIIKKO 8 SULJETTU
VIIKKO 9 24 – 28.2.2025
MA Kananugetit (L) Lohkoperunat (L,M,G) Currymajoneesi (L,M,G)
Juustonugetit (L)
TI Kinkkukiusaus (L,G,S)
Kreikkalainen kasvis-juustokiusaus (L,G)
KE Mantelikala (L) Keitetyt perunat (L,M,G) Kermaviilikastike (L,G)
Pinaatti-raejuustonappi (L,G)
TO Lihakeitto (L,M,G,N) Marjarahka (L,G)
Linssikeitto (L,G)
PE Jauhelihamureke (L,M,G,N) Perunasose (L,G) Pippurikastike (L,G)
Mexikon kasvispihvi (L,M,G)
VIIKKO 10 3 – 7.3.2025
MA Broileri-currykastike (L,G) Riisi/Kaura (L,M,G)
Mifu-kookoskastike (L,G)
TI Hernekeitto (L,M,G,N) Laskiaispulla (L) Kaakao (L,G)
Kasvishernekeitto (L,G)
KE Lohimurekepihvi (L,G) Keitetyt perunat (L,M,G) Tartarmajoneesi (L,M,G)
Kikherne-porkkanapihvi(L,G)
TO Jauhelihalasagnette (L)
Punajuuri-halloumilasagnette (L)
PE Jauhelihapyörykät (L,G,N) Perunasose (L,G) Kermakastike (L,G)
Kasvispyörykät (L,M,G)