Ruokalista Sastamala
Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.
Vko 19
ma 5.5.25
Possunlihakastike, Nyhtökaurakastike
ti 6.5.25
Hernekeitto, Kasvishernekeitto, Marjarahka
ke 7.5.25
Paistettu lohi, Quornleike
to 8.5.25
Jauhelihapihvit, Kasvispihvit, Raparperi-kaurapaistos + vaniljakastike
pe 9.5.25
Broileririsotto, Tofurisotto
HUOM! Kosolissa eri lista:
ma: Kasviskeitto, Suklaakiisseli
ti: Uunimakkara, kasvisnakki
ke: Kalapihvit, Kasvispihvit, Vanukas
to : Broileripasta, Muu jauhispasta
pe: Eurooppa päivä : Kreikkalaista ruokaa
Vko 20
ma 12.5.25
Kalaa talon tapaan, Kasvisruoka talon tapaan
ti 13.5.25
Jauheliha-makaronilaatikko, Kasvis-makaronilaatikko
ke 14.5.25
Mannapuuro, mehukeitto
to 15.5.25
Makkarakastike, Kasvisnakkikastike
pe 16.5.25
Broilerikeitto, Tomaatti-linssikeitto, Kahvi + leivonnainen
HUOM! Kosolissa eri lista:
ma: Suomalaisuuden päivä: Lihakastike, Marjat +Kinuski kastike
ti: Tonnikalapasta, Nyhtökaurapasta
ke: Hernekeitto, Kasvis-hernekeitto, Pannukakku
to: Uuniperunat
pe: Jauhelihakeitto, Kasviskeitto
Vko 21 Opiskelijoiden toiveruokaviikko
Ma 19.5.25
Kananugetit, Kasvisnugetit
Ti 20.5.25
Uunimakkara, kasvisnakit, Jäätelö
Ke 21.5.25
Hampurilainen, Kinderpiirakka
To 22.5.25
Kalapuikot, Kasvispyörykät, Mansikkarahka
Pe 23.5.25
Kasviswrapit
HUOM! Kosolissa eri lista:
ma: Tortillat
ti: Kalakeitto, Kasviskeitto, RAHKA
Ke: Kiinalainen kanapata, Riisi
to: Täytetyt Paprikat, Köyhät Ritarit
pe: Pizza
Vko 22
ma-ke 26.5. – 28.5.25 herkkuja talon tapaan
HUOM! Kosolissa eri lista:
ma: Kasvispihvit + kermaviilikastike, Suklaavaahto
ti: Pekoninakit, Kasvisnakit
ke: Broileri-juustokeitto, Kasvis-juustokeitto
Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Ratakatu 36)
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Tulluntie 30)