Ruokalista Sastamala
Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.
Vko 5
Ma 27.1.25
Jauhelihamureke, kasvismureke
Ti 28.1.25.
Makkarakeitto, kasvisnakkikeitto, omenapaistos ja vaniljakastike
Ke 29.1.25
Lohikiusaus, quornkiusaus
To 30.1.25
Lihapata, tofu-kasvispata
Pe 31.1.25
Broileririsotto, härkisrisotto
Kansallisen ammattiosaamisen päivän kunniaksi kaikille kahvit ja jätskit jälkiruoaksi!!
Vko 6
Ma 3.2.25
Kiinalainen pata, Kasvis-quornkastike
Ti 4.2.25.
Kalamurekepihvit, Punajuuripihvit
Ke 5.2.25
Broilerikeitto, Linssi-porkkanakeitto, Kahvi + runebergintorttu
To 6.2.25
Jauheliha-spagettipaistos, Chili-spagettipaistos, Hedelmämix
Pe 7.2.25
Juustoinen kinkkukastike, Sieni-kasviskastike
Vko 7
Ma 10.2.25
Lihapyörykät, Kasvispyörykät
Ti 11.2.25.
Pippuripossua, Pippurinen tofupata
Ke 13.2.25
Kananugetit, Kasvisnugetit
To 14.2.25
Pinaattikeitto, Mehujää
Pe 15.2.25
Tonnikala-pastavuoka, Härkis-pastavuoka
Vko 8
Ma 17.2.25
Bolognesekastike, Jauhiskastike
Ti 18.2.25.
Puuro + mehukeitto
Ke 19.2.25
Uunimakkara, Kasvismakkara
To 20.2.25
Broileri-kasvispata, Nyhtökaurapata
Pe 21.2.25
Lounas talon tapaan
Käyttämämme lihan alkuperämaamaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Ratakatu 36)
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Tulluntie 30)