Siirry sisältöön

Ruokalista Sastamala

Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.

Vko 8

Ma 17.2.25
Bolognesekastike, Jauhiskastike

Ti 18.2.25.   
Puuro + mehukeitto

Ke 19.2.25
Uunimakkara, Kasvismakkara

To 20.2.25
Broileri-kasvispata, Nyhtökaurapata

Pe 21.2.25
Lounas talon tapaan

Vko 10

Ma 3.3.25
Broilerikastike, Papu-kasviskastike

Ti 4.3.25.   
Hernekeitto, Kasvishernekeitto, Kaakao+laskiaispulla

Ke 5.3.25
Uunikala, Quornfile

To 6.3.25
Kasvispihvit, Marjajogurtti

Pe 7.3.25
Nachopasta, Nachokasvispasta

Vko 11

Ma 10.3.25
Nakkikastike, Kasvisnakkikastike

Ti 11.3.25.   
Broilerpyörykät, Porkkananapit

Ke 12.3.25
Kaali-jauhelihalaatikko, Kaalilaatikko

To 13.3.25
Kalakeitto, Jauhiskeitto, Vohveli + hillo

Pe 14.3.25
Pippuripossua, Pippurinyhtis

Käyttämämme lihan alkuperämaamaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Ratakatu 36)

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Tulluntie 30)