Siirry sisältöön

Ruokalista Sastamala

Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.

Vko 13

Ma 24.3.25
Broilerikeitto, Jauhis-kasviskeitto
Ti 25.3.25
Jauheliha-makaronilaatikko, Kasvispastavuoka
Ke 26.3.25
Makkarakastike, Kasvismakkarakastike
To 27.3.25
Pinaattiohukaiset, Vispipuuro
Pe 28.3.25
Kalapyörykät, Kasvispyörykät

Vko 14

Ma 31.3.25
Liha-kasvispata, Nyhtökaurapata
Ti 1.4.25
Broilerikastike, Kasviskastike
Ke 2.4.25
Kreikkalainen kiusaus, Marjat + kinuskikastike
To 3.4.25
Mustamakkara, Kasvismakkara
Pe 4.4.25
Jauhelihakeitto, Härkiskeitto, Kahvi + leivonnainen

Vko 15

ma 7.4.25
Lihakeitto, Soija-kasviskeitto, Suklaapuuro

ti 8.4.25
Broileri-nuudelivuoka, Nuudeli-tofuvuoka

ke 9.4.25
Kalaa a`la keittiö, Kvinoapuikkari

to 10.4.25
Italianpata, Pasta-kasvispata

pe 11.4.25
Makkarapannu, Kasvis-makkarapannu

Vko 16

ma 14.4.25
Burgundinpata, Nyhtökaura-kasvispata

ti 15.4.25
Siskonmakkarakeitto, Kasvisnakkikeitto, Mangorahka

ke 16.4.25
Jauheliha-perunaviipalelaatikko, Soijarouhe-perunalaatikko

to 17.4.25
Uunibroileri, Quorn-leike, Mämmi + kermamaito

pe 18.4.25 Pitkäperjantai, Hyvää pääsiäistä!

vko 17

ti 22.4.25
Jauhelihakastike, Kasviskastike

ke 23.4.25
Kalapuikot, Bataattipihvit

to 24.4.25
Pinaattikeitto, Omenapaistos + vaniljakastike

pe 25.4.25
Pestolla piristetty broilerivuoka, Pestolla piristetty tofu-kasvisvuoka

Vko 18

ma 28.4.25
Kalkkunaa hapanimelä kastikkeessa, Härkistä hapanimelä kastikkeessa

ti 29.4.25
Lohilaatikko,Kasvislaatikko, Marjakiisseli

ke 30.4.25
Nakit, Kasvisnakit, Munkki + sima

to 1.5.25 Hyvää vappua!

pe 2.5.25
Ateria talon tapaan

Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Ratakatu 36)

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Tulluntie 30)