Ruokalista Sastamala
Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.
Vko 13
Ma 24.3.25
Broilerikeitto, Jauhis-kasviskeitto
Ti 25.3.25
Jauheliha-makaronilaatikko, Kasvispastavuoka
Ke 26.3.25
Makkarakastike, Kasvismakkarakastike
To 27.3.25
Pinaattiohukaiset, Vispipuuro
Pe 28.3.25
Kalapyörykät, Kasvispyörykät
Vko 14
Ma 31.3.25
Liha-kasvispata, Nyhtökaurapata
Ti 1.4.25
Broilerikastike, Kasviskastike
Ke 2.4.25
Kreikkalainen kiusaus, Marjat + kinuskikastike
To 3.4.25
Mustamakkara, Kasvismakkara
Pe 4.4.25
Jauhelihakeitto, Härkiskeitto, Kahvi + leivonnainen
Vko 15
ma 7.4.25
Lihakeitto, Soija-kasviskeitto, Suklaapuuro
ti 8.4.25
Broileri-nuudelivuoka, Nuudeli-tofuvuoka
ke 9.4.25
Kalaa a`la keittiö, Kvinoapuikkari
to 10.4.25
Italianpata, Pasta-kasvispata
pe 11.4.25
Makkarapannu, Kasvis-makkarapannu
Vko 16
ma 14.4.25
Burgundinpata, Nyhtökaura-kasvispata
ti 15.4.25
Siskonmakkarakeitto, Kasvisnakkikeitto, Mangorahka
ke 16.4.25
Jauheliha-perunaviipalelaatikko, Soijarouhe-perunalaatikko
to 17.4.25
Uunibroileri, Quorn-leike, Mämmi + kermamaito
pe 18.4.25 Pitkäperjantai, Hyvää pääsiäistä!
vko 17
ti 22.4.25
Jauhelihakastike, Kasviskastike
ke 23.4.25
Kalapuikot, Bataattipihvit
to 24.4.25
Pinaattikeitto, Omenapaistos + vaniljakastike
pe 25.4.25
Pestolla piristetty broilerivuoka, Pestolla piristetty tofu-kasvisvuoka
Vko 18
ma 28.4.25
Kalkkunaa hapanimelä kastikkeessa, Härkistä hapanimelä kastikkeessa
ti 29.4.25
Lohilaatikko,Kasvislaatikko, Marjakiisseli
ke 30.4.25
Nakit, Kasvisnakit, Munkki + sima
to 1.5.25 Hyvää vappua!
pe 2.5.25
Ateria talon tapaan
Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Ratakatu 36)
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Tulluntie 30)