Siirry sisältöön

Ruokalista Sastamala

Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.

Vko 5

Ma 27.1.25
Jauhelihamureke, kasvismureke

Ti 28.1.25.   
Makkarakeitto, kasvisnakkikeitto, omenapaistos ja vaniljakastike

Ke 29.1.25
Lohikiusaus, quornkiusaus

To 30.1.25
Lihapata, tofu-kasvispata

Pe 31.1.25
Broileririsotto, härkisrisotto

Kansallisen ammattiosaamisen päivän kunniaksi kaikille kahvit ja jätskit jälkiruoaksi!!

Vko 6

Ma 3.2.25
Kiinalainen pata, Kasvis-quornkastike

Ti 4.2.25.   
Kalamurekepihvit, Punajuuripihvit

Ke 5.2.25
Broilerikeitto, Linssi-porkkanakeitto, Kahvi + runebergintorttu

To 6.2.25
Jauheliha-spagettipaistos, Chili-spagettipaistos, Hedelmämix

Pe 7.2.25
Juustoinen kinkkukastike, Sieni-kasviskastike

Vko 7

Ma 10.2.25
Lihapyörykät, Kasvispyörykät

Ti 11.2.25.   
Pippuripossua, Pippurinen tofupata

Ke 13.2.25
Kananugetit, Kasvisnugetit

To 14.2.25
Pinaattikeitto, Mehujää

Pe 15.2.25
Tonnikala-pastavuoka, Härkis-pastavuoka

Vko 8

Ma 17.2.25
Bolognesekastike, Jauhiskastike

Ti 18.2.25.   
Puuro + mehukeitto

Ke 19.2.25
Uunimakkara, Kasvismakkara

To 20.2.25
Broileri-kasvispata, Nyhtökaurapata

Pe 21.2.25
Lounas talon tapaan

Käyttämämme lihan alkuperämaamaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Ratakatu 36)

Tutustu keittiön Oiva-raporttiin(siirryt toiseen palveluun, avautuu uuteen ikkunaan) (Tulluntie 30)