Ruokalista Sastamala
Opiskelijaruokalat palvelevat Sasky Vammalan ammattikoulun, Sasky Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen sekä Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelijoita sekä henkilökuntaa.
Vko 8
Ma 17.2.25
Bolognesekastike, Jauhiskastike
Ti 18.2.25.
Puuro + mehukeitto
Ke 19.2.25
Uunimakkara, Kasvismakkara
To 20.2.25
Broileri-kasvispata, Nyhtökaurapata
Pe 21.2.25
Lounas talon tapaan
Vko 10
Ma 3.3.25
Broilerikastike, Papu-kasviskastike
Ti 4.3.25.
Hernekeitto, Kasvishernekeitto, Kaakao+laskiaispulla
Ke 5.3.25
Uunikala, Quornfile
To 6.3.25
Kasvispihvit, Marjajogurtti
Pe 7.3.25
Nachopasta, Nachokasvispasta
Vko 11
Ma 10.3.25
Nakkikastike, Kasvisnakkikastike
Ti 11.3.25.
Broilerpyörykät, Porkkananapit
Ke 12.3.25
Kaali-jauhelihalaatikko, Kaalilaatikko
To 13.3.25
Kalakeitto, Jauhiskeitto, Vohveli + hillo
Pe 14.3.25
Pippuripossua, Pippurinyhtis
Käyttämämme lihan alkuperämaamaa on Suomi. Muutokset ruokalistaan ovat mahdollisia.
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Ratakatu 36)
Tutustu keittiön Oiva-raporttiin (Tulluntie 30)