Siirry sisältöön

Tulevaisuuden esihenkilö – valmennusohjelma kiinteistöpalveluiden arjen vastuuhenkilöille

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto

Kaksi vaaleansinisiin paitoihin pukeutunutta henkilöä työskentelee pöydän ääressä tutkien kirjaa ja papereita, jotka liittyvät rakennussuunnitelmiin, taustalla on viherkasvi ja pöydällä työvälineitä, kuten viivain ja muki.
Oppilaitos:
Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Koulutustyyppi:
Ammattitutkinto
Teemat:
Esihenkilötyö, Johtaminen, Kehittäminen
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinnolla lisää varmuutta ja työkaluja omaan työhön

Koulutusohjelmassa saat varmuutta ja työkaluja tiimin ohjaamiseen, asiakassuhteiden hoitoon, toiminnan laadun ja kannattavuuden kehittämiseen sekä oman työsi johtamiseen.

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti lähi- ja etävalmennuspäivistä sekä työssäoppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omaan työhön. Valmennuspäivät ovat aktiivista tekemistä ja yhdessä oppimista. Valmennuspäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella.

Tarkemmat koulutuspäivien sisällöt näet alla olevasta +Lisätietoja -kohdasta

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

Kenelle koulutus sopii?

Koulutusohjelma on tarkoitettu kiinteistöpalveluiden parissa työskenteleville esihenkilöille, joiden vastuulle kuuluu työn organisointi-, myynti- tai asiakaspalvelutehtäviä.

Koulutuksen sisältö

Opintopäivien sisällöt antavat valmiuksia tutkinnon suorittamiseen ja mukailevat Lähiesihenkilötyön ammattitutkinnon perusteita. Osaamisesi osoitat käytännön työtehtävissäsi ja koulutuksen päätteeksi saat virallisen tutkintotodistuksen. Koulutuksen aikana suoritetaan kaikille pakollinen tutkinnon osa Lähiesihenkilönä toimiminen, sekä kaksi valinnaista tutkinnon osaa, jotka voit valita seuraavista:

Jatko-opintomahdollisuudet

Ammattitutkinnon suorittaminen antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.

Oppisopimus

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa opiskelija pääsee harjoittamaan ja kehittämään omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksen opiskelijalle nimetään työnantajan toimesta työpaikkaohjaaja. Työpaikkaohjaajan tehtäviin kuuluvat suunnittelu sekä opiskelijan ohjaus, palautteen antaminen ja osaamisen edistymisen arviointi. Yrittäjällä työpaikalla tapahtuvaa oppimista ohjaa mentori, joka on toinen yrittäjä. Työpaikkaohjaajan ja mentorin tietoja kysytään hakulomakkeella. Yrittäjän oppisopimuksen mahdollistumiseksi tulee yrittäjällä olla voimassa oleva YEL- tai MYEL- vakuutus opintojen ajan.

Katso lisää oppisopimuksesta sivuiltamme.

Kysyttävää koulutussisällöstä tai oppisopimuksesta? Ota yhteyttä:

Sinua voisi kiinnostaa myös