Käytännön työoikeutta esihenkilöille ja asiantuntijoille verkossa
- Oppilaitos:
- Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
- Koulutustyyppi:
- Muu ammatillinen koulutus
- Teemat:
- Esihenkilötyö ja yrittäjyys, Johtaminen, Liiketoiminta
- Hakutyyppi:
- Jatkuva haku
Osaamista työoikeudesta – panostusta hyvinvointiin
Tule parantamaan käytännön valmiuksiasi ja osaamistasi toimia erilaisissa työoikeudellisissa tilanteissa ja paranna yrityksesi riskienhallintaa hankkimalla koulutuksestamme ennakollinen toimintamalli työsuhdeasioihin. Varautumalla vastaan tuleviin tilanteisiin yritys panostaa sekä työhyvinvointiin että tuottavuuteen. Samalla parannat yrityksesi tai organisaatiosi työnantajakuvaa ja nostat sen asemaa haluttujen työpaikkojen listalla.
Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti koulutuspäivistä sekä omassa työssä oppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä. Koulutuspäivien sisällöt vaihtelevat työoikeuden järjestelmästä työsuhdeasioihin sekä näihin liittyviin erityiskysymyksiin. Koulutustapaamiset ovat aktiivista tekemistä ja yhdessä pohtimista, mutta verkkototeutus mahdollistaa osallistumisen mistä tahansa. Koulutuspäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.
Koulutuksen paikat ja ajankohdat
-
Käytännön työoikeutta esihenkilöille ja asiantuntijoille verkossa
- Paikkakunta
- Oppisopimus
- Hakuaika
- 16.10.2024 — 12.01.2025
- Koulutus alkaa
- 5.2.2025
Lisätietoa
Koulutuspäivät toteutetaan verkko-opintoina. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä BLF Asianajotoimisto Oy:n lakialan kouluttajien kanssa. Pääkouluttajana toimii asianajaja, oikeustieteen lisensiaatti, varatuomari Mikko Pihlajamäki. Hänellä on yli 20 vuoden käytännön kokemus työoikeudesta ja hän on toiminut yli 400:ssa käytännön juridiikan koulutuksessa pääkouluttajana.
KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
5.2.2025 Työoikeuden järjestelmä
12.3.2025 Työsopimussuhde
16.04.2025 Työaika ja poissaolot
21.05.2025 Työsuhteen erityiskysymykset
20.08.2025 Työsopimussuhteen päättäminen
24.9.2025 Työoikeus käytännössä
Koulutuspäivien sisällöistä lisätietoa antaa kouluttaja Teuvo Viljamaa, lakikoulutus@lakikoulutus.fi, puh. 040 669 4444
Koulutukseen otetaan enintään 20 opiskelijaa. Oppisopimuskelpoiset hakijat valitaan hakeutumisjärjestyksessä. Oppisopimuskoulutuksessa ei ole opiskelijamaksua.
Kenelle koulutus sopii?
Koulutusohjelma sopii sinulle, joka toimit esihenkilötehtävissä, asiantuntijana tai yrittäjänä ja työsi pitää sisällään koulutuksen teemoihin rinnastettavia tehtäviä.
Koulutuksen sisältö
- Työoikeuden järjestelmä
- Työsopimussuhde
- Työaika ja poissaolot
- Työsuhteen erityiskysymykset
- Työsopimussuhteen päättäminen
- Työoikeus käytännössä
Oppisopimus
Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa opiskelija pääsee harjoittamaan ja kehittämään omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksen opiskelijalle nimetään työnantajan toimesta työpaikkaohjaaja. Työpaikkaohjaajan tehtäviin kuuluvat suunnittelu sekä opiskelijan ohjaus, palautteen antaminen ja osaamisen edistymisen arviointi. Yrittäjällä työpaikalla tapahtuvaa oppimista ohjaa mentori, joka on toinen yrittäjä. Työpaikkaohjaajan ja mentorin tietoja kysytään hakulomakkeella. Yrittäjän oppisopimuksen mahdollistumiseksi tulee yrittäjällä olla voimassa oleva YEL- tai MYEL- vakuutus opintojen ajan.
Lisätietoja koulutuksesta
-
Susanna Pirttinen
Koulutuspäällikkö
SASKY oppisopimus- ja työelämäpalvelut