Siirry sisältöön

Käytännön työoikeutta

Esihenkilöille ja asiantuntijoille

Oppilaitos:
Sasky oppisopimus- ja työelämäpalvelut
Koulutustyyppi:
Muu ammatillinen koulutus
Teemat:
esihenkilötyö ja yrittäjyys, Johtaminen, Liiketoiminta
Hakutyyppi:
Jatkuva haku

Osaamista työoikeudesta – panostusta hyvinvointiin

Tule parantamaan käytännön valmiuksiasi ja osaamistasi toimia erilaisissa työoikeudellisissa tilanteissa ja paranna yrityksesi riskienhallintaa hankkimalla koulutuksestamme ennakollinen toimintamalli työsuhdeasioihin. Varautumalla vastaan tuleviin tilanteisiin yritys panostaa sekä työhyvinvointiin että tuottavuuteen. Samalla parannat yrityksesi tai organisaatiosi työnantajakuvaa ja nostat sen asemaa haluttujen työpaikkojen listalla.

Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti koulutuspäivistä sekä omassa työssä oppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä. Koulutuspäivien sisällöt vaihtelevat työoikeuden järjestelmästä työsuhdeasioihin sekä näihin liittyviin erityiskysymyksiin. Koulutustapaamiset ovat aktiivista tekemistä ja yhdessä pohtimista, mutta verkkototeutus mahdollistaa osallistumisen mistä tahansa. Koulutuspäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

Koulutuksen paikat ja ajankohdat

 • Käytännön työoikeutta esihenkilöille ja asiantuntijoille verkossa

  Paikkakunta
  Oppisopimus
  Hakuaika
  15.05.2024 — 15.08.2024
  Koulutus alkaa
  4.9.2024
  Lisätietoa

  Tule parantamaan käytännön valmiuksiasi ja osaamistasi toimia erilaisissa työoikeudellisissa tilanteissa sekä paranna yrityksesi riskienhallintaa hankkimalla koulutuksestamme ennakollinen toimintamalli työsuhdeasioihin. Näiden toteutuessa työhyvinvointi paranee ja sitä kautta paranee myös tuottavuus. Samalla parannat yrityksesi tai organisaatiosi työnantajakuvaa ja nostat sen asemaa haluttujen työpaikkojen listalla.

  Lähipäivät toteutetaan verkko-opintoina. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä BLF Asianajotoimisto Oy:n lakialan kouluttajien kanssa. Pääkouluttajana toimii asianajaja, oikeustieteen lisensiaatti, varatuomari Mikko Pihlajamäki. Hänellä on yli 20 vuoden käytännön kokemus työoikeudesta ja hän on toiminut yli 400:ssa käytännön juridiikan koulutuksessa pääkouluttajana.

  Opinnot koostuvat henkilökohtaisesti sinulle laaditun suunnitelman mukaisesti koulutuspäivistä sekä omassa työssä oppimisesta ja opittujen asioiden hyödyntämisestä omassa työssä. Koulutuspäivät ovat aktiivista tekemistä ja yhdessä pohtimista. Koulutuspäivien aikana saadut opit ja vinkit, opiskelijoiden jakamat kokemukset sekä henkilökohtainen ohjaus auttavat sinua kehittymään työssäsi.

  Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa opiskelija pääsee harjoittamaan ja kehittämään omaa osaamistaan. Oppisopimuskoulutuksessa palkansaajalla tulee olla jo hakemusvaiheessa työpaikkaohjaaja, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla. Yrittäjällä tulee olla nimettynä itselleen mentoriksi toinen yrittäjä. Yrittäjällä tulee olla myös koko koulutuksen ajan voimassa YEL- tai MYEL-vakuutus.
  Katso lisää SASKY > opiskelijalle > oppisopimus.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutusohjelma sopii sinulle, joka toimit esihenkilötehtävissä, asiantuntijana tai yrittäjänä ja työsi pitää sisällään koulutuksen teemoihin rinnastettavia tehtäviä.

Koulutuksen sisältö

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä BLF Asianajotoimisto Oy:n lakialan kouluttajien kanssa. Pääkouluttajana toimii asianajaja, oikeustieteen lisensiaatti, varatuomari Mikko Pihlajamäki. Hänellä on yli 20 vuoden käytännön kokemus työoikeudesta ja hän on toiminut yli 400:ssa käytännön juridiikan koulutuksessa pääkouluttajana.

Lähipäivät toteutetaan verkko-opintoina.

Koulutuksen sisältö ja aikataulu

4.9.2024 Työoikeuden järjestelmä

2.10.2024 Työsopimussuhde

6.11.2024 Työaika ja poissaolot

4.12.2024 Työsuhteen erityiskysymykset

8.1.2025 Työsopimussuhteen päättäminen

5.2.2025 Työoikeus käytännössä

Oppisopimus

Oppisopimuksen solmiminen edellyttää päätoimista työpaikkaa tai omaa yritystä, jossa opiskelija pääsee harjoittamaan ja kehittämään omaa osaamistaan.

Oppisopimuskoulutuksessa palkansaajalla tulee olla jo hakemusvaiheessa työpaikkaohjaaja, joka vastaa oppimisen ohjauksesta työpaikalla.

Yrittäjällä tulee olla nimettynä itselleen mentoriksi toinen yrittäjä. Yrittäjällä tulee olla myös koko koulutuksen ajan voimassa YEL- tai MYEL-vakuutus.

Koulutuksen sisällöstä lisätietoja antaa:

Teuvo Viljamaa
puh. 040 669 4444
lakikoulutus(at)lakikoulutus.fi

Oppisopimusasioissa voit ottaa yhteyttä:

Sinua voisi kiinnostaa myös